Zwaarbewapende agenten vallen binnen in een café waar een gijzeling aan de gang is

Zwaarbewapende agenten vallen binnen in een café waar een gijzeling aan de gang is

Aflevering 6 van Niveau 4 Brussel-Zuid, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Rechtzetting: De inhoud van dit persbericht gaat over de aflevering van morgen. De inhoud van vorige mailing gaat over de aflevering van volgende week. Onze excuses voor de verwarring!

Hoofdinspecteur Yoda en zijn team vallen binnen in een café waar een gijzeling aan de gang zou zijn. Een vrouw vertelt dat haar man wordt vastgehouden en de daders geld eisen in ruil voor zijn vrijlating. Aangezien de vrouw geen Frans spreekt, blijft de situatie heel onduidelijk. En die onduidelijkheid wordt alleen maar groter als de agenten binnenvallen. Ze treffen vooral een enorme chaos aan, maar een spoor van een dader of vuurwapen ontbreekt.

Inspecteurs Marnix en Didier krijgen een zeldzame oproep binnen: een graffitispuiter is op heterdaad betrapt door een buurtbewoonster. De vermoedelijke dader heeft de plaats al verlaten en is iets verder op de tram gesprongen. Na een zoektocht wordt de jongen meegepakt naar bureau en treffen de agenten zijn indrukwekkende collectie aan creaties aan.

Het Nabijheidsteam van Brussel-Zuid werkt de klok rond op overlast in de buurt. Ze patrouilleren geregeld door wijken als Peterbos en Kuregem of langs het Zuidstation. De buurtbewoners zijn de honderden verslaafden die dagelijks op zoek gaan naar hun dosis meer dan beu. Vooral de zorgwekkende opmars aan crack zorgt voor heel wat onrust in de buurt.

Aflevering 6 van Niveau 4 Brussel-Zuid, vanaf morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde