Zoete opdracht met bittere nasmaak: tranen, overgekookte potten en blinde paniek in Celebrity MasterChef Vlaanderen

Zoete opdracht met bittere nasmaak: tranen, overgekookte potten en blinde paniek in Celebrity MasterChef Vlaanderen

Aflevering 6 met toppatissier Joost Arijs op woensdag 20 september vanaf 21u op GoPlay en Play4

In een nieuwe aflevering van Celebrity MasterChef Vlaanderen draait het dit keer niet om creativiteit, maar wel om precisie. De 7 overgebleven chefs worden door de beste patissier/chocolatier van België Joost Arijs ondergedompeld in de zoete wereld van de patisserie. Cath, Linde, Hakim, Boris, Lynn, Wim en Bent moeten een exacte kopie maken van een van zijn nieuwe creaties. Er is geen foutenmarge, de temperatuur in de keuken stijgt en de potjes koken over. Voor één chef is het een opdracht met een wel heel bittere nasmaak, want de chef die het slechtst presteert, valt af.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde