Skip to Content
Zo zenuwachtig zag je Gert Verhulst en James Cooke nog nooit

Zo zenuwachtig zag je Gert Verhulst en James Cooke nog nooit

Aflevering 3 van De Battle morgen om 20.25 op VIER

In de derde aflevering van De Battle staan de zenuwen hooggespannen. Vooral bij Gert Verhulst en James Cooke breekt het angstzweet uit. James moet een spectaculaire trapeze-act uitvoeren. Of dat is toch de bedoeling, want hij heeft enorm veel hoogtevrees: “Ik ben zo zenuwachtig en dat is heel lang geleden. Ik heb zo hard geoefend en afgezien. Nu wil ik aan iedereen bewijzen dat ik mijn angst kan overwinnen!”. Gert blijft letterlijk met zijn voetjes op de grond, maar dat zorgt bij hem voor minstens evenveel stress. De David Copperfield van Plopsaland mag geen steek – en zeker geen kaart – laten vallen en moet 5 cardistry-trucs feilloos brengen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan met trillende handen: “Ik voel de zweetdruppels over mijn rug tot in mijn bilspleet lopen. Ik heb echt een haat-liefde relatie met die kaarten.”

Najib Amhali zal dit keer veel moeten zuchten en blazen, want hij moet het themalied van The Muppet Show spelen op trompet. Katja Schuurman gaat haar brein pijnigen en moet 196 vlaggen herkennen én bijhorend land, hoofdstad en aantal inwoners kunnen benoemen.

De opdrachtgevers van deze week zijn Jani Kazaltzis, Helmut Lotti, Victor Reinier en Edsilia Rombley.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde