Skip to Content
Zit Jani mee in complot van stijlvol huwelijksaanzoek?

Zit Jani mee in complot van stijlvol huwelijksaanzoek?

Aflevering 4 Zo Man Zo Vrouw op dinsdag 8 januari om 20.35

In aflevering 4 van Zo Man Zo Vrouw neemt Jani het jonge koppel Bieke en Thomas onder handen. Maar voor één keer zijn het niet alleen de kleren die de show stelen. Thomas heeft namelijk een stevige verrassing in petto voor Bieke. En wanneer Jani de kast van Thomas onderzoekt, wordt alles snel duidelijk: hij vindt een ring. Kan Jani ervoor zorgen dat er een onvergetelijk aanzoek uit de kast valt? Of gooit de make-over toch nog roet in het eten?

Thomas stoort zich vooral aan het feit dat Bieke zich veel te mannelijk kleedt. Hij mist een vrouwelijke touch en dat laat hij ook blijken: “Soms heb ik het gevoel dat ik naast een andere jongen loop en ik val op meisjes!”

Story image

Bieke houdt van subtiele matching, waarbij hun kleren op elkaar afgestemd zijn. Dat komt gelukkig goed uit, want ze zijn allebei Samson-fan. Jani is daarentegen geen grote voorstander: “Nu ben ik net van Gert Verhulst af en dan krijg ik weer een Samson voorgeschoteld (lacht)." Bieke vindt haar stoere kledingstijl best goed, maar Thomas heeft volgens haar totaal geen gevoel voor mode. Hij heeft amper kleren en draagt altijd hetzelfde. Vooral de lelijke polo’s in opvallende kleuren zijn een doorn in het oog.

Zo Man Zo Vrouw - Elke dinsdag om 20.35 op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde