Skip to Content
Zinderende seizoensfinale voor Blind Gekocht: moeilijkste zoektocht uit de geschiedenis van het programma eindigt in grote vreugde voor alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse

Zinderende seizoensfinale voor Blind Gekocht: moeilijkste zoektocht uit de geschiedenis van het programma eindigt in grote vreugde voor alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse

Ook vierde seizoen Blind Gekocht scheert hoge toppen met gemiddeld marktaandeel van 40,2% (VVA 18-54).

Vanavond was de laatste aflevering van het vierde seizoen Blind Gekocht te zien op Play4. Die zorgde voor een emotionele ontknoping voor alleenstaande mama Bianca en haar zoon Jitse.

Heel even leek het erop dat Bea voor het eerst in de geschiedenis van het programma haar zoektocht zou moeten staken, maar op de valreep zorgde haar oproep in de media voor de ultieme tip en werd er alsnog een huis gevonden voor de Limburgse Bianca en zoon Jitse. ‘Jullie zijn mijn lot uit de loterij!’ klonk het bij de overgelukkige alleenstaande mama.

Van de 170.000€ die Bianca ter beschikking had, bleef na de aankoop van het huis nog 16.000€ over voor de verbouwing. Op vraag van Bart kon Bianca daar nog een beetje spaarcenten aan toevoegen, maar het bleek nog te weinig om de droom van Bianca in te kunnen vullen. Dat was echter buiten de productieploeg van Blind Gekocht gerekend. Zij beslisten om samen met Bart & Bea mee de handen uit de mouwen te steken zodat Bianca & haar zoon niet alleen van een nieuwe badkamer & keuken kunnen genieten, maar ook een afgewerkte woonkamer kregen. Hartverwarmend!

Nieuwkomer Jani Kazaltzis vervulde in dit vierde seizoen zijn opdracht met verve. De kandidaten van Blind Gekocht sloten hem samen met heel Vlaanderen meteen in hun hart. Het vierde seizoen van Blind Gekocht was met een gemiddeld marktaandeel van 40,2 % (zonder reruns) afgetekend marktleider (VVA 18-54) in zijn slot. Net zoals bij De Mol trekt het programma ook een grote groep jonge, selectieve kijkers aan en past het perfect in het rijtje Play4-programma’s die de zender zijn onderscheidend profiel geven.

In totaal bereikte dit seizoen Blind gekocht al zo’n 3 miljoen kijkers, goed voor bijna de helft van alle Vlamingen dus. 

 

Geniet nog even na van alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen:

OPROEP

Ben jij ook al even op zoek naar een nieuwe woning en durf je het aan om je lot hiervoor in handen van Bart, Bea & Kelly te leggen? Grijp dan nu je kans. In ruil voor je spaargeld krijg je een fantastische nieuwe thuis. Droom je van een romantisch kasteel, een luxe woonboot of een experimentele villa: alles kan en alles mag! Of misschien ken je iemand in het buitenland die terug hier wil wonen? Ook dan kunnen we je helpen.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van Blind Gekocht en wie weet komt je droom uit.

Inschrijven kan via goplay.be/inschrijven

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde