Skip to Content
Zijn huis, nieuwe regels: dit is het nieuwe Big Brother-huis

Zijn huis, nieuwe regels: dit is het nieuwe Big Brother-huis

Een onvoorspelbaar nieuw seizoen van Big Brother, vanaf 3 januari op Play4, GoPlay & Play247

Big Brother is almachtig en overal in zijn nieuwe huis. Peter Van de Veire en Geraldine Kemper zijn helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol nieuwe, onverwachte en spannende twists. Vergeet alles wat je denkt te weten over Big Brother, het is tijd voor een nieuwe wind. En de kijker, die bepaalt voortaan de windrichting.

Big Brother verrast zijn bewoners met een nieuw huis en nieuwe regels die alles omverblazen. Met maar liefst 120 camera’s en bijna 50 microfoons in het huis en de tuin, volgt Big Brother zijn bewoners overal en altijd. De kijker kan vanaf maandag 3 januari 20.35 uur dagelijks meekijken bij Play4, GoPlay & Play247.

Presentator Peter Van de Veire: “Het Big Brother huis ziet er voortaan helemaal anders uit. Het voelt erg luxueus aan, maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben, valt nog te betwijfelen.

De mini mall is nieuw in het Big Brother huis, en de badkamer heeft voortaan een bad en twee douches.

De game room is dubbel zo groot als vorig jaar, en laat dat net de toon zetten voor het nieuwe seizoen van Big Brother: dat wordt dubbel zo onvoorspelbaar voor de bewoners en de kijker, die heeft meer dan ooit invloed op wat er in het huis gebeurt."

Presentatrice Geraldine Kemper: “Een nieuw seizoen Big Brother: spannend! Dit verdient natuurlijk een frisse start en dus een nieuw huis.

Kan je nagaan dat hier welgeteld 20 kilometer aan bekabeling ligt? Alles om de kijker geen moment uit het Big Brother-huis te laten missen. Niet alleen voor de bewoners - over wie ik nog niks kan verklappen – heeft het huis en dus dit seizoen een totaal andere look and feel, ook voor de kijker. Die heeft meer invloed dan ooit. Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar kan je ook tijdens de Videoland-livestream het leven van de Big Brother-bewoners medebepalen. Maar: Big Brothers wil blijft wet natuurlijk. Een vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren de boventoon dit seizoen.

Big Brother Liveshow voortaan op zaterdag

Naast de reguliere dagelijkse uitzendingen kan je dit seizoen elke zaterdag om 20u de liveshow ‘Big Brother: Live’ volgen, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Wanneer?

‘Big Brother’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux en trapt maandag 3 januari om 20u35 af bijPlay4, GoPlay & Play247. Daarna is ‘Big Brother’ elke werkdag om 19u35 te volgen. De liveshow is elke zaterdag om 20u te zien bij Play4, GoPlay en Play247. Vanaf 3 januari kan je ook de livestream volgen via Play247 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde