Skip to Content
Zetten de speurders een helikopter in om kandidatenduo te vatten?

Zetten de speurders een helikopter in om kandidatenduo te vatten?

Speurders maken jacht op de negen overgebleven voortvluchtigen in Klopjacht

“Lothar moeten we vandaag echt binnenhalen!”

De zenuwslopende klopjacht gaat onverstoord verder. Met de indrukwekkende arrestatie van Mario staat de teller nu op zes. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat er nog negen voortvluchtigen op vrije voeten rondlopen. En voor hen halen de speurders alles uit de kast.

De voortvluchtigen zijn al negen dagen op de vlucht en dat begint voor sommigen zwaar door te wegen. Het gemis naar het thuisfront wordt alsmaar groter. Imke en Saar willen dan ook kosten wat het kost hun kinderen eens zien en trekken naar het schooltje. Ook Lothar mist zijn vriendin en zoekt haar op. Contact leggen met mensen in je nabije netwerk is natuurlijk nooit een goed idee als je op de vlucht bent. De kans dat de speurders iets opvangen vergroot alleen maar.

Klopjacht, zondag om 19u45 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde