You're gonna hear me roar!

You're gonna hear me roar!

Wie van hen overleeft de Leeuwenkuil, morgen op VIER.

Velen zijn geroepen, maar slechts enkelen zullen het halen. In de tweede aflevering van Leeuwenkuil gaan opnieuw vier jonge en doorwinterder ondernemers op zoek naar een investering waarmee hun bedrijf een stevige extra boost krijgt. Maar om onze leeuwen te overtuigen om hun centen te investeren moet je goed zijn. Heel goed.

Mark uit Aalst woonde een tijd geleden nog op een paradijselijk eiland met zijn familie. Daar bedacht hij een nieuwe racketsport, Wackitball. Een energieke mix van squash en tennis. Hij wil die vandaag samen met zijn hele familie demonstreren aan de leeuwen. Want om de sport echt gelanceerd te krijgen hoopt hij op hun financiële steun. Komen de Leeuwen over de brug met harde cash? Want exlusiviteit in de sector en een patent hebben op je product is onontbeerlijk om hun investering veilig te stellen.

Paul uit Stekene wilt graag helikoptervluchten boven Antwerpen verkopen. Leeuw Jurgen kan zijn oren niet geloven als hij de pitch van Paul hoort: “Moest dat hier lefkuil noemen in plaats van Leeuwenkuil, dan kreeg jij zeker de eerste prijs.”

Helena uit Gent bruist van de ideeën en ambities. Zo stampte ze enige tijd geleden Wonky uit de grond. Een voedingsbedrijf met een heel duidelijke en maatschappelijke visie: ze brengt een product op de markt dat gezond is, maar ook voedselverpilling tegengaat. Groenten die er esthetisch niet goed genoeg uitzien voor de winkelrekken, worden door haar opgekocht en in gezonde dips omgetoverd. Ze wil voor een miljoen euro omzet gaan. Onze Leeuwen spitsen hun oren.

Sofie uit Lokeren pitcht een oplossing voor een herkenbaar probleem: een product dat je donsdeken in de overtrek op zijn plaats houdt. En Ruben, Matthias en Arno bedachten in functie van hun eindwerk een kaartspel voor jong en oud. Dit wordt hun eerste pitch buiten de schoolmuren. De zenuwen slaan toe.

Leeuwenkuil, dinsdag 13 februari om 21u35 op VIER.

 

 

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde