Skip to Content
You only live twice: 007 zoekt Bond girl in Hotel Römantiek.

You only live twice: 007 zoekt Bond girl in Hotel Römantiek.

Herwig, Paul, Bert en Jean-Pierre zijn de nieuwe vrijgezellen!

Met zijn 78 avontuurlijke jaren is hij tien jaar jonger dan - my name is Bond-  Sean Connery, maar voor de liefde is hij nog lang niet te oud. Want Herwig uit Wilrijk zal samen met drie andere 'mystery mannen' Hotel Römantiek op zijn zandvesten doen daveren.

Herwig (78) was lange tijd bij de toenmalige rijkswacht. Jaren later en officier af, ging hij als een echte geheime agent op zoek naar de zwakke plekken in bankkantoren en maakte hij het overvallers zo moeilijk mogelijk. Hij had ook een jarenlange carrière als look-a-like maar die staat sinds Daniel Craig 's komst op een wat lager pitje.

Bert is 80 jaar. Hij woont al even in Tongeren, maar heeft bijna 15 jaar van zijn jonge leven doorgebracht in Congo. Samen met zijn vrouw kreeg hij er vier kinderen. Hier in België kregen ze er nog drie bij.  Zijn kleinkinderen kan hij niet meer op twee handen tellen. Bert verloor zijn vrouw enkele jaren geleden aan Alzheimer. Hij heeft tot het einde voor haar gezorgd.

Paul (70) woont nu in Aartselaar maar groeide op overseas. Zijn vader vond werk in New Jersey en kleine Paul begon zijn leven in Amerika en Canada. Op zijn 23ste keerde hij terug naar België, waar een moeilijke inburgeringsperiode begon. Hij verloor de liefde van zijn leven enkele jaren geleden aan een agressieve hersentumor: "ze zeggen wel eens dat het eerste jaar het moeilijkste is, maar dat is niet waar. Het tweede jaar is nog moeilijker, maar nu moet ik voort."

Jean-Pierre (75) uit Ieper werkte jarenlang in de bouw. Hij is gescheiden en al eventjes op zoek naar een nieuwe liefde, liefst eentje die met de motor kan rijden. Samen sluipen deze vier heren op wel heel filmische wijze binnen in de groep, vastberaden om hun missie te doen slagen.

Hotel Römantiek, woensdag 6 februari om 20u35 op VIER.

 

 
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde