Skip to Content
Witte roos alert: Madieke steelt de date van Margaux in De Bachelor!

Witte roos alert: Madieke steelt de date van Margaux in De Bachelor!

Margaux: "Ik voel mij onrespectvol behandeld"

Nog 7 vrouwen zetten alles op alles om het hart van onze bachelor te veroveren. Sommigen hebben nog niet de kans gekregen om een moment alleen met Fabrizio door te brengen. Vorige keer kwamen de ouders van Fabrizio op bezoek en zij kozen Anna voor een date met hun zoon. De overgebleven vrouwen willen nu allemaal kans maken op een moment alleen met Fabrizio.

Madieke heeft echter een streepje voor - of is het een roosje? Ze is namelijk nog altijd in het bezit van haar witte roos, waarmee ze een date kan stelen als het haar uitkomt.

Margaux weet een wel heel romantische tweede date te scoren met Fabrizio, maar dat is buiten Madieke gerekend...

Madieke: "Ik had super veel stress, want hij verwacht iemand anders en ineens ben ik daar, zou die wel blij zijn om me te zien?"


​De Bachelor, elke woensdag om 20u35 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde