Wim Soutaer probeert dealers te overtuigen met een originele Ensor

Wim Soutaer probeert dealers te overtuigen met een originele Ensor

De dealers krijgen een 70 miljoen jaar oude schedel voorgeschoteld

Zanger en kunstliefhebber Wim Soutaer komt langs met een kleurpotloodtekening van de Belgische kunstenaar James Ensor. Deze tekening is het allereerste kunstwerk dat Wim ooit gekocht heeft en zal waarschijnlijk ook het eerste kunstwerk zijn dat hij terug zal verkopen. De vier dealers zijn razend enthousiast en Sofie heeft zelfs al een uitgekiemd plan klaar om Wim te overtuigen.

Kan Wim Soutaer de dealers overtuigen met een originele Ensor?: "Dat is echt veel geld"
Zanger Wim Soutaer komt langs met een kleurpotloodtekening van de Belgische kunstenaar James Ensor. Stukken van Mensen, zaterdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

Pieter-Jan uit Genk komt langs met een heel speciaal object. Hij heeft een schedel meegebracht van een halisaurus, een zeereptiel dat zo’n 70 miljoen jaar geleden leefde. De leeftijd doet de dealers al duizelen, dus hopelijk ligt de prijs net iets lager. Wie van de dealers slaagt er in om deze eeuwenoude schedel op de kop te tikken? ​

En ook Jan Peumans komt langs met een zeer uniek object. Hij heeft een poster meegebracht van Sneeuwwitje en de zeven dwergen uit 1938. In die tijd zijn er maar een paar exemplaren gedrukt, dus Jan Peumans hoopt er een mooie prijs van minstens 5.000 euro voor te krijgen. De dealers zullen moeten oppassen want voor dit object ligt er weer een bekende geheime koper op de loer.

Stukken van Mensen, elke zaterdag om 21u30 op Play4 en GoPlay.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde