Willy Naessens onder de indruk van Jantes 'borstentaart': "Mag ik daar straks eens aankomen?"

Willy Naessens onder de indruk van Jantes 'borstentaart': "Mag ik daar straks eens aankomen?"

Eregasten Willy Naessens en Marie-Jeanne toveren de baktent om tot een warm liefdesnest

De vierde aflevering van Bake Off Vlaanderen staat volledig in het teken van de liefde. En daarvoor heeft Wim Opbrouck twee smoorverliefde en ietwat ondeugende gasten uitgenodigd. Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne zijn te gast in de baktent en proeven mee van de met liefde gemaakte baksels. De bakkers maken liefdestips uit taart en tonen Willy en Marie-Jeanne hoe ze hun relatie ook de komende jaren spannend kunnen houden. Een greep uit het aanbod: nieuwe borsten voor Marie-Jeanne, een zwembad in vaginavorm en een groot bed met daarin een schaars geklede Willy.

Welkom in de baktent: Willy Naessens en Marie-Jeanne
Groot bezoek in de tent: Willy Naessens en Marie-Jeanne. Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

In de signatuurproef maken de bakkers 7 compacte choukes met gedurfde smaken. Britt verrast de jury met haar “pillekes voor de liefde” met gember en chiazaad. Debbie kiest voor hartige gebakjes met zalmmousse en Jante maakt ontbijtsoezen met eiersalade en garnalen. Niet elke combinatie is even geslaagd, maar de jury wordt wel geprikkeld door nieuwe sensaties.

De technische proef blijkt geen match made in heaven met de kandidaten. Ze maken een “hoorn des overvloeds”, in sommige landen hét symbool van de liefde. Lisa heeft als beste bakker een streepje voor, maar ook de andere kandidaten zorgen voor ‘hoorns’ in alle maten en kleuren. Size matters!

Na drie uitdagende proeven nemen we liefdevol afscheid van één bakkertje. Voor altijd in ons hart, maar helaas niet meer in de tent

Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u15 op Play4 en op GoPlay

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde