Skip to Content
Willy Naessens en Marie-Jeanne pakken uit met impressionante Japanse vaas van 1m60 in Stukken van Mensen

Willy Naessens en Marie-Jeanne pakken uit met impressionante Japanse vaas van 1m60 in Stukken van Mensen

Dealer Yves veilt kledingstukken van Eddy Wally voor Oekraïne 12-12

Morgen – op dinsdag 15 maart – start de zesde aflevering van Stukken van Mensen met een onderhandelaar pur sang: Willy Naessens. Hij komt samen met zijn wederhelft Marie-Jeanne een indrukwekkende Japanse Satsuma vaas verkopen van maar liefst 1m60 groot. De opbrengst zullen ze schenken aan een goed doel. En ook dealer Yves heeft mooie plannen: hij gaat de kledingstukken van Eddy Wally - die hij enkele weken geleden kocht van zijn dochter Marina - nu veilen voor Oekraïne 12-12.

Kunstschilder Geert Koekoeckx uit Mechelen komt een eigen werk verkopen en dat zorgt toch voor de nodige stress bij de kunstenaar. Anke uit Sint-Truiden heeft een zwak voor mooie stoelen en heeft er eentje bij voor de dealers: een Phantom Chair van ontwerper Verner Panton. Georges uit Deurne is tramchauffeur en een echte schattenjager. Zo kon hij voor een zacht prijsje een lamp ontworpen door de Nederlander Louis Kalff op de kop tikken, maar wat krijgt hij ervoor in Stukken van Mensen?

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde