Willy haalt zijn beste Roemeens boven: "Je hebt het niet juist uitgesproken"

Willy haalt zijn beste Roemeens boven: "Je hebt het niet juist uitgesproken"

The Sky is the Limit All Stars, morgen om 20u35 op Play4 en GoPlay

In een nieuwe aflevering van The Sky is the Limit All Stars gaan Willy en Marie-Jeanne één van hun bedrijven in Roemënie bezoeken. Daar haalt Willy zijn beste Roemeens boven, al zorgt dit voor de nodige verwarring… ​ Marie-Jeanne: 'Je hebt het niet juist uitgesproken.'

Willy haalt zijn beste Roemeens boven: "Je hebt het niet juist uitgesproken"
Willy Naessens heeft nog een ander bijzonder talent. The Sky is the Limit All Stars, elke vrijdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

Let's talk cars

Marie-Anne is uitzonderlijk niet aan het werk in de fabriek. Ze gaat deelnemen aan een ladies only Rally met oldtimers. Yves heeft een afspraak met zijn vaste autodealer voor de levering van zijn nieuwe wagen. En welke kleur is nu beter dan het geel van Maes.

The Sky is the Limit All Stars, vrijdag om 20u35 op Play4 en in de app van GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde