William Boeva met de handen in het haar bij nieuwe MasterChef-opdracht: “Ik haat vis, met een passie!”

William Boeva met de handen in het haar bij nieuwe MasterChef-opdracht: “Ik haat vis, met een passie!”

Aflevering 3 op maandag 11 september vanaf 21u op GoPlay en Play4

De smaken uit de Noordzee zijn binnengestroomd bij Celebrity MasterChef Vlaanderen en zijn klaar om in pot, pan of oven te duiken. In de derde aflevering moeten de 9 overgebleven chefs dit keer aan de slag met een tafel vol vis en schaaldieren. William Boeva is allesbehalve enthousiast bij het horen van de opdracht: “Vreselijk. Ik haat vis, met een passie!” En de jury strooit nog wat zeezout in de wonde, want de chef met het minste gerecht moet de MasterChef-keuken verlaten … Al kunnen ze vooraleer ze van start gaan wel nog rekenen op een MasterClass van Nick Bril himself.

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde