Wie wordt De Slimste Ploeg Ter Wereld?

Wie wordt De Slimste Ploeg Ter Wereld?

De zoektocht start vanaf nu! 

De wereld van De Slimste Mens Ter Wereld breidt uit! Al meer dan 20 jaar lang neemt Erik Van Looy met buitengewoon succes het voortouw in het zorgvuldige onderzoek naar De Slimste Mens Ter Wereld. Vanaf dit jaar krijgt het concept een gloednieuwe live dimensie naast het televisiescherm. Vanaf vrijdag 20 oktober start in Play Zuid de zoektocht naar De Slimste Ploeg Ter Wereld anno 2023. Bekende presentatoren uit de De Slimste Mens Ter Wereld-familie staan klaar om quizzers live te bestoken met de typische 3-6-9 vragen, de Open Deur en de gevreesde Puzzelronde. Tijdens deze bruisende quizzen vol grenzeloos entertainment worden de deelnemers verrast met enkele gloednieuwe spelrondes en tal van fragmenten uit het rijkgevulde archief van De Slimste Mens Ter Wereld. De winnaars van elke voorronde veroveren een ticket voor de grote finale op zaterdag 16 december. In deze ultieme uitdaging strijden zij om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde van De Slimste Ploeg Ter Wereld, persoonlijk uitgereikt door niemand minder dan de legendarische Erik Van Looy.  

Praktisch 
​Vanaf vrijdag 20 oktober, elke vrijdag- en zaterdagavond in Play Zuid Antwerpen. 
​Finale op zaterdag 16 december in Play Zuid Antwerpen. 
​Deelnemers (per groepje van max 5 mensen) kunnen zich inschrijven via www.playzuid.be
​Meer info volgt spoedig maar snel zijn, is de boodschap! 

Isabelle Couvreur Senior Persverantwoordelijke Play4, Play Media
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde