Skip to Content
Wie wordt De Allerslimste Mens ter Wereld? Kwissen, gissen, dissen en bissen met deze kandidaten.

Wie wordt De Allerslimste Mens ter Wereld? Kwissen, gissen, dissen en bissen met deze kandidaten.

Vanaf maandag 5 september om 21h00 op Play4 en GoPlay.

Dokter Geert Meyfroidt kroonde zich nog niet zo heel lang geleden als De Slimste Mens ter Wereld, maar Erik Van Looy en de zijnen laten hem niet op zijn lauweren rusten en verwachten hem ook voor de nieuwste editie. Een jubileumviering!

Want voor het twintigste seizoen gaat het programma op zoek naar De Allerslimste Mens ter Wereld.

Het spelersveld wordt samengesteld uit de beste deelnemers van de vorige tien seizoenen met titanen en titaniden als Gert Verhulst, Ella en Olga Leyers, Xavier Taveirne, Delphine Lecompte, Peter Van de Veire, Astrid Stockman en nog vele vele anderen.

Een bijzonder competitieve arena dus die zal kwissen, gissen, dissen en bissen in de bekendste drie zeteltjes van Vlaanderen en dat al vanaf maandag 5 september dagelijks om 21h00 op Play4 en GoPlay.

De Slimste Mens 20

Rik Torfs en Bart De Wever
Rik Torfs en Bart De Wever

Het twintigste seizoen van de populairste kwis aller tijden is aangebroken. Om dat tv-jubilee te vieren, blikken zes duo’s terug op hoogte- en dieptepunten uit de voorbije 677 afleveringen in De Slimste Mens 20. Met feestelijk archiefbeeld en commentaar van deelnemers, juryleden en presentator: Erik Van Looy & Philippe Geubels, Jonas Geirnaert & Jeroom, Pedro Elias & Bart Cannaerts, Ella Leyers & Rik Verheye, Jennifer Heylen & Bockie de Repper en Rik Torfs & Bart De Wever. Terug in de tijd dus met de meest legendarische tranen van vreugde en verdriet, ​ de finale der finales, verschrikkelijke doe-vragen, bijzondere ontboezemingen en de eeuwige verwarring rond dat "laten zakken".

De Slimste Mens 20. Vanaf dinsdag 22 augustus meteen na Het Beste Bod op Play4 en ook integraal beschikbaar via GoPlay en de Telenet TV-theek.

De Slimste Mens 20
Het gaat gebeuren: vanaf september beleeft de Slimste Mens ter Wereld zijn 20ste seizoen. Om deze tv-jubilee te vieren, blikken zes duo's terug op hoogte- en dieptepunten
www.goplay.be
Erik Van Looy
Erik Van Looy

De Allerslimste Mens ter Wereld,

vanaf maandag 5 september om 21.00 op Play4 en GoPlay.

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde