Wie wint Celebrity MasterChef Vlaanderen? “Ik moet een plekje zoeken voor de trofee, want ik heb echt heel veel spullen."

Wie wint Celebrity MasterChef Vlaanderen? “Ik moet een plekje zoeken voor de trofee, want ik heb echt heel veel spullen."

Daan, Olga, Titus en Serine koken de ziel uit hun lijf in de finale, beschikbaar vanaf woensdag 10 april om 21u15 op GoPlay en Play4

6 weken lang gaven 10 gepassioneerde BV’s het beste van zichzelf in de Celebrity MasterChef-keuken. Nu zijn ze nog met 4: Daan, Olga, Titus en Serine. “Ik zit vol spanning, omdat ik het echt graag wil”, klinkt het bij Olga. Voor Daan brengt een eventuele overwinning dan weer wat praktische rompslomp met zich mee: “Ik moet een plekje zoeken voor de trofee, want ik heb echt heel veel spullen." Maar first things first, want na hun shift in Bistrot du Nord moeten Daan en Serine eerst nog een eliminatieproef ​ afwerken. Op het menu: Eggs Benedict. De 3 overblijvers strijden verder voor de eeuwige roem, de prachtige trofee én een uniek four-hands dinner van gastjuryleden en driesterrenchefs Viki Geunes en Tim Boury.

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde