Wie wint Big Brother 2024 en gaat naar huis met de groepspot?

Wie wint Big Brother 2024 en gaat naar huis met de groepspot?

Dit zijn de finalisten van Big Brother 2024

Het einde van het Big Brother avontuur komt nu wel heel dichtbij en de spanning is te snijden. De Vlaamse Glenn, Nederlandse Alice en Randy mogen zich de finalisten van Big Brother 2024 noemen. Jimmy moest op de valreep het huis verlaten.

Spoiler: Dit zijn de drie finalisten van Big Brother 2024
Na ruim drie maanden met uitdagingen, geheime opdrachten en emoties zijn er drie finalisten over. Wie zal de overwinning behalen, en gaat met de pot van momenteel 56.366 euro naar huis?
www.goplay.be

Na meer dan drie maanden van uitdagingen, geheime opdrachten, spannende spellen en vele emoties hebben slechts drie bewoners de felbegeerde finale weten te bereiken. Wie zal de overwinning behalen, wordt zo de opvolger van Bart en gaat met de pot van momenteel 56.366 euro naar huis? Ontdek het nu zaterdag.

Wie moet volgens jou de winnaar worden van Big Brother 2024? Breng hier je stem uit!

Big Brother - Stem hier!
Een nieuw Huis. Big Brother bepaalt de regels. Jij bepaalt de richting.
www.goplay.be

Big Brother: De Finale, nu zaterdag 13 april om 20 uur gepresenteerd Tatyana Beloy en Geraldine Kemper op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde