Skip to Content
Wie van deze BV-bakkers wordt de 'Beste Kerstbakker 2021' van Vlaanderen?

Wie van deze BV-bakkers wordt de 'Beste Kerstbakker 2021' van Vlaanderen?

Bake Off Vlaanderen Kerst - woensdag 22 december om 20u35 op Play4

Vier nobele bekende bakkers binden traditiegetrouw hun keukenschort om in de Kerstspecial van Bake Off Vlaanderen. Astrid Coppens, Bockie De Repper, Jennifer Heylen en Natalia schitteren dit jaar in het ovenlicht.

Jennifer Heylen

Story image
'Ik wist dat ik competitief was, maar dat ik zo hard zou strijden voor een taart had ik nooit gedacht.'

Bockie De Repper

Story image
'De enige ervaring die ik heb met bakken is met bakken bier.'

Astrid Coppens

Story image
'Ik ben een echte zoetebek, als ik voorbij een bakker ga, kijk ik altijd naar de patisserie ik denk altijd bij mezelf, laat dat maar aan de professionals over.'

Natalia

Story image
'Bakken is focus. Eens ik vertrokken ben, wil ik voor het beste gaan… en als het dan nog zou smaken, is dat de kers op de taart!'

 

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde