Wie van deze bekende bakkers wordt beste kerstbakker van 2023?

Wie van deze bekende bakkers wordt beste kerstbakker van 2023?

Bake Off Kerst, zaterdag 23 december op Play4 en op GoPlay

De feestdagen komen alsmaar dichter en dat wil zeggen dat er opnieuw 4 bekende bakkers zullen aantreden in een gloednieuwe kerstspecial van Bake Off Vlaanderen. Deze keer heeft Wim Opbrouck weer vier ovenverse bakkers uitgenodigd: Ellen Callebout, Fien Germijns, Lukas Lelie en Riadh Bahri. Onder toeziend oog van juryleden Regula Ysewijn en Herman Van Dender zullen zij een gooi doen naar de titel "Beste kerstbakker van 2023".

Ellen Callebout

“Ik sta veel in de keuken, maar zelf had ik nog nooit een pannenkoek gebakken, dus meedoen met Bake Off Vlaanderen was volledig uit mijn comfort zone.”

Fien Germijns

"Het heeft dan toch iets opgeleverd dat ik als 12-jarige elke woensdagnamiddag een quatre-quarts wou bakken als tijdverdrijf. Het grootste verschil is dat ik toen vooral de potten heb uitgelikt zonder camera. En deze keer op camera. Nu weet ik ook met zekerheid dat de Bake-Off tent minstens even mythisch is als de stal van Jezus himself!"

Lukas Lelie

“Ik heb extra respect gekregen voor het talent van de echte bakkers van Bake-Off. Mocht ik willen meedoen in het reguliere seizoen zou ik de inschrijvingsronde niet eens overleven.”

Riadh Bahri

"De opnames van Bake Off waren één groot warm bad. Deelnemen aan dit iconische programma was voor deze bij momenten kluns in de keuken een hele eer. Met bakken heb ik niet zo heel erg veel, behalve dat ik heel graag gebak eet. Maar of ik het zelf ook goed kan maken? Daarvoor moet je kijken."

Bake Off Kerst, zaterdag 23/12 om 20u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde