Wie o wie kroont zich zaterdag tot beste Junior Bakker van 2022 in de finale van Junior Bake Off Vlaanderen?

Wie o wie kroont zich zaterdag tot beste Junior Bakker van 2022 in de finale van Junior Bake Off Vlaanderen?

En zaterdag 13 mei strijden deze BV-bakkers tegen elkaar in de 'Junior Bake Off Moederdagspecial'

Na zes spannende bakweken wordt zaterdag bepaald wie de trofee van beste bakker 'Junior Bake Off 2022' mee naar huis mag nemen: is het de energieke Fien, de perfectionistische Louise of stoere Merel. 

De meiden krijgen een stijlvolle lift richting de tent in een roze limousine. Daar wacht de technische proef hen op: een beer uit witte chocolade met zes pralines in zijn buik. Lukt het hen om jurylid en topchocolatier Dominique Persoone van zijn sokken te blazen? Chocolade tempereren bezorgt Merel een acute stressaanval. Ze heeft dat als enige in de tent nog nooit gedaan. Maar ook Louise staat niet te springen van enthousiasme: ze haat tempereren! Het wordt voor de drie finalisten meteen een race tegen de klok.

Als spektakelstuk bakken de juniors een ‘overwinningscake’. Ze moeten in hun taart laten zien wat ze in de afgelopen weken hebben geleerd in de tent. Voor Merel is dit het spannendste moment van haar leven, ook al is het nu al een overwinning dat ze hier staat. Zo’n grote taart bakken vraagt de perfecte timing, voor Fien dé uitdaging van de dag. “Véél cake, véél vulling, véél werk”, aldus Louise. En dat is nodig, want er moet genoeg zijn voor familie en vrienden die de bakkers komen aanmoedigen.

Drie finalewaardige bakkers leveren hun laatste bakstrijd, maar slechts één van hen gaat naar huis met de titel van beste Junior Bakker van 2022.


Finale Junior Bake Off Vlaanderen - zaterdag om 20u10 op Play4 en op GoPlay.

 

Junior Bake Off Vlaanderen Moederdagspecial

 

Jelle De Beule, Maureen Vanherberghen, Nora Gharib en Nicolas Caeyers bakken voor de mama's

Aan de vooravond van moederdag trekken Jelle De Beule, Maureen Vanherberghen, Nora Gharib en Nicolas Caeyers de bakschort aan. Zij mogen zich na de juniors komen bewijzen in de witte iconische baktent tijdens de Moederdagspecial.

  • Jelle krijgt de hulp van zoon Flynn
Story image
  • Maureen krijgt de steun van vriend Sieg
Story image
  • Nora wordt geassisteerd door zus Rayhana
Story image
  • Nicolas brengt vriend Viktor mee om hem bij te staan
Story image

Kunnen zij tippen aan het niveau van de juniors?


​Junior Bake Off Vlaanderen Moederdagspecial - ​ zaterdag 13 mei om 20u10 op Play4 en op GoPlay.


Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde