Wie moet als eerste de MasterChef-keuken verlaten?

Wie moet als eerste de MasterChef-keuken verlaten?

De gevreesde mysterybox in aflevering 2 van Celebrity MasterChef Vlaanderen op woensdag 6 september om 21u op GoPlay en Play4

In aflevering 2 van Celebrity MasterChef Vlaanderen krijgen de chefs een legendarische opdracht op hun bord: de gevreesde mysterybox. Een doos met oneindig veel mogelijkheden, dus ze zullen stevig out of de mysterybox moeten denken. De vier chefs die er het minst van bakken moeten het ook nog eens tegen elkaar opnemen in een beslissende eliminatieproef. Dat doen ze met een ingrediënt dat iedereen kent, maar niemand graag mee werkt in de keuken: ananas uit blik. Wie moet als eerste de MasterChef-keuken verlaten?

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde