Skip to Content
Wie moet als eerste Dancing with the Stars verlaten?

Wie moet als eerste Dancing with the Stars verlaten?

Aflevering 2 op zondag 29 september om 20.00 live op VIER

De dansbenen worden ingesmeerd, de verwachtingen zijn hooggespannen en het stressniveau bereikt een hoogtepunt. Op zondag 29 september mag er niets fout gaan in de tweede aflevering van Dancing with the Stars, want de laatste in het klassement moet onverbiddelijk afscheid nemen van de dansvloer ...

Vorige week gaven Christoff, Evy Gruyaert, Ann Pira, Ianthe Tavernier, Viktor Verhulst, Julie Vermeire, Kelly Pfaff, Michaël Pas en Jani Kazaltzis het beste van zichzelf, maar dat leverde niet altijd hoge punten op. Vooral Viktor en zijn danspartner Natascha hadden het moeilijk met hun American Smooth. Ze kregen in totaal slechts 18 punten, wat hen meteen naar de laatste plaats katapulteerde. Kelly zette wel een topprestatie neer en kreeg maar liefst 32 punten van de jury voor haar Argentijnse tango. Deze week krijgen de koppels een nieuwe dansopdracht én mogen de kijkers voor de eerste keer stemmen op hun favoriet:

  1. Kelly & Andrei shaken de samba op ‘R.I.P.’ van Sofie Reyes & Rita Ora
  2. The Weeknd begeleidt Ianthe & Nick tijdens hun Weense wals met ‘Earned It’
  3. De passie druipt eraf bij Julie & Pasquale en hun Argentijnse tango op ‘Copycat’ van Billie Eilish
  4. Jani & Björk krijgen een latin dance voorgeschoteld: de rumba. En die dansen ze op ‘Lights Down Low’ van Max.
  5. Explosiviteit. Dat is wat Evy & Frank moeten brengen op de dansvloer met een cha cha cha op de tonen van Tori Kelly ‘Don’t You Worry About A Thing’.
  6. Ann & Sander moeten vol aan de bak met een Engelse Wals. ‘La Javanaise’ van Madeleine Peyroux zal hen daarbij helpen.
  7. Christoff & Laura gaan voor goud met een quickstep op ‘Wings’ van Little Mix.
  8. Michaël & Margot krijgen vrij spel met hun freestyle. Hun nummer is van Walk The Moon: ‘Shut Up And Dance’
  9. Viktor & Natascha proberen zich een weg naar boven te dansen met een moderne dans op ‘Say Something’ van A Great Big World en Christina Aguilera.
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde