Skip to Content
Wie kroont zich tot danskampioen van de feestdagen?

Wie kroont zich tot danskampioen van de feestdagen?

James Cooke & Frank, Kat Kerkhofs & Simone, Jani Kazaltzis & Björk, Julie Vermeire & Adrián, Leen Dendievel & Sander en Ian Thomas & Natascha dansen de sterren van de hemel op Kerstmis en Nieuwjaar

Dancing With The Stars is een show met toeters, bellen én ballen. En al zeker tijdens de feestdagen. Op Kerstdag en op Nieuwjaar mogen de kandidaten van het nieuwe seizoen aanschuiven aan de kerstdis thuis, want dan gaat Play4 in twee bijzondere afleveringen op zoek naar de danskampioen van de feestdagen. In Dancing With The Stars: Merry Christmas – op zaterdag 25 december - en Dancing With The Stars Happy New Year – op zaterdag 1 januari - nodigen we 6 sterren uit de voorbije twee seizoenen uit op de dansvloer: Julie Vermeire, Kat Kerkhofs en Leen Dendievel zorgen voor het vrouwelijke vuurwerk en aan mannelijke zijde zijn dat James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas. Eén van hen mag zich op Nieuwjaardag kronen tot de danskampioen van de feestdagen. Maar ook naast de dansvloer wordt het uitzonderlijk warm en gezellig want de zes dansende sterren praten openlijk over hun mooie en minder mooie momenten van het voorbije jaar én ze denken luidop na wat 2022 voor hen zal betekenen.

Story image

James won de eerste editie van Dancing With The Stars en mag zich nu nog eens bewijzen samen met zijn mannelijke danspartner Frank: “Twee seizoenen geleden heb ik Dancing With The Stars mogen winnen en dat is nog altijd één van de hoogtepunten van de vijf jaar dat ik tv maak. Nu mag ik dansen met een man. Met Frank dan nog. Dat is geen normale man, dat is echt een mán. Ik denk dat we anno 2022 een boodschap naar buiten mogen brengen van: dit is niet meer dan normaal.” Hij probeert de jury te overtuigen met een Weense Wals, of moeten we ‘Jamese’ Wals zeggen?

Story image

Kat ruilt haar plek naast Gert als presentatrice tijdelijk in voor een plek op de dansvloer. Samen met Simone en haar baby dansen ze een Argentijnse tango: “Het is eigenlijk dankzij Simone zijn lieftallig land dat ik hier nu zwanger zit. We hebben met de Belgen verloren tegen de Italianen op het EK en ik had dat niet verwacht. Dries is vroeger naar huis gekomen. We hadden elkaar al lang niet gezien, dus er was veel liefde. En op dat moment hebben we een kindje gemaakt. Dus voor mij is het EK supergeslaagd. En zo heeft Dries toch nog kunnen scoren (lacht).”

Story image

Jani geeft alles in een samba, samen met Björk: “Dancing With The Stars was het meest heftige wat ik ooit gedaan heb.”

Story image

Julie won de vorige editie met een stralende glimlach en nu moet ze zich bewijzen met haar nieuwe danspartner Adrián. Het duo waagt zich aan een chachacha: “Het is nu twee jaar geleden dat ik gewonnen heb en het voelt echt nog alsof het gisteren was. Dancing With The Stars heeft echt mijn leven veranderd, want ik weet nog toen ik eraan begon dat ik een onzeker meisje was. Ik kan wel zeggen dat ik een evolutie doorgemaakt heb en sterker in mijn schoenen sta als vrouw nu.”

Story image

Ian werd vierde tijdens het eerste seizoen en scoorde enorm goed met zijn moderne dans. Ook nu mag hij zich, opnieuw met Natascha, volledig smijten in zijn favoriete dansstijl.

Story image

Leen haalde de finale in het eerste seizoen: “In de finale staan was één van de mooiste momenten van mijn leven. In het begin van Dancing With The Stars was ik behoorlijk onzeker en zat ik niet goed in mijn vel, maar door het dansen en het programma heb ik echt een zelfvertrouwenboost gekregen.” ​ Samen met Sander doet ze een quickstepchoreo. 

Story image

Viktor Verhulst danst voor de gelegenheid niet mee. Hij zal voor de eerste keer samen met zijn vader beide bijzondere shows presenteren. Vanaf 8 januari trekt de cast van het reguliere seizoen hun dansschoenen opnieuw aan, onder het alziende oog van de vakjury én van het presentatieduo Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde