Wie komt er spelen in de Leeuwenkuil?

Wie komt er spelen in de Leeuwenkuil?

Morgen om 21u35 op VIER.

De leeuwen verlekkeren zich op vers bloed. In een nieuwe aflevering van Leeuwenkuil maken we kennis met het slimme sharing concept bedacht door  founding fathers Jo Nachtergaele, Stijn, Jeroen en Dieter: een speelgoedbox met een abonnement, Puur Plezier.

Met Puur Plezier heb je altijd een box in huis met het beste speelgoed, zorgvuldig geselecteerd door experten en afgestemd op de leeftijd en wensen van je kind. Als iedereen uitgespeeld is, vraag je een nieuwe box aan en geef je de oude terug. Daardoor voorkom je bovendien dat je kasten uitpuilen met ongebruikt speelgoed. Makkelijk toch?

Je kan een speelgoedbox ophalen op één van hun vaste wisselpunten of je laat hem thuis leveren. Op dit moment kiezen de meeste klanten voor dat laatste. Omwille van die hoge distributiekosten ligt hun winstmarge op dit moment erg laag. Ze ambiëren nu om binnen 2 jaar break-even te draaien met 1300 klanten, in de hoop daarna nog meer te kunnen groeien.

De broers Tinus en Tommy (Aartselaar) zijn als volgende aan de beurt. Zij hebben de ambitie om iedereen op een snelle en vlotte manier van tandpijn te verlossen. De broers bedachten samen een online platform waar tandartsen hun vrije momenten aanbieden om mensen met acute tandpijn snel te kunnen helpen. Grote voordeel: de patiënt moet niet onnodig rondbellen voor een afspraak.

De 42-jarige Katrien Pauwels (Ninove) is in de wereld van het ondernemen niet aan haar proefstuk toe. Zo stampte ze in 2008, met succes, haar eigen coffeeshop ‘Or Coffee’ uit de grond. Ondertussen telt haar bedrijf 4 vestigingen maar toch is ze op zoek naar beter en meer. Katrien wil met haar nieuw bedrijf eindelijk zelf groene koffiebonen importeren. Daardoor is ze zeker van de duurzaamheid en kwaliteit van haar product én kan ze bovendien ook meer geld verdienen. Iets wat onze leeuwen altijd graag zullen horen. Aan passie en ambitieuze plannen duidelijk geen gebrek. En om die te kunnen verwezenlijken is Katrien op zoek naar 125.000 euro. In ruil is ze bereid om 25% van de aandelen af te staan. Maar liefst een vierde van haar nieuw bedrijf. Maar is de honger en de dorst van de Leeuwen daarmee te stillen?

Andy Degreve uit Knesselare is als laatste aan de beurt. Wat twee jaar geleden begon met een opnamestudio en het organiseren van workshops in muziekproductie, is uitgegroeid tot een geheel van diensten in de muziekwereld.  Maar de ambities van deze muzikale twintiger zijn groot en daar kan hij wat extra financiële steun best bij gebruiken…

Leeuwenkuil, dinsdag 13 maart om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde