Wie haalt de halve finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen?

Wie haalt de halve finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen?

Aflevering 10 beschikbaar vanaf 3 april om 21u15 op GoPlay en Play4

Hammertime in Celebrity MasterChef Vlaanderen, want alle kookingrediënten gaan onder de hamer. Tijdens een speciale veiling verkoopt de jury namelijk vis, vlees en groenten aan Daan, Liesa, Olga, Serine en Titus. De chefs betalen uiteraard niet met cash geld, maar wel met kostbare tijd. Elke minuut die ze uitgeven aan hun favoriete ingrediënt, kunnen ze niet meer spenderen aan het bereiden van hun gerecht. Titus heeft de smaak meteen te pakken: “Ik vind dit wel plezant. We zijn maar met 5 en je voelt dat iedereen on top of his game is. We zijn echt een spelletje aan het spelen nu.” Liesa verloor vorige keer de cook-off en moet het doen met een stevig nadeel. Ze mag niet mee bieden en zal moeten koken met wat er nog overblijft: “Ik vind dat niet zo heel erg. Ik vind dat op een bepaalde manier wel comfortabel”. De 2 chefs met de minste gerechten spelen de eliminatieproef, de verliezer valt onherroepelijk af. Wie krijgt de figuurlijke slag van de hamer en moet net voor de halve finale de keukenhanddoek in de ring gooien?

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde