Skip to Content
Welkom bij De Slimste Mens ter Wereld! Maar wat is er gebeurd met Erik Van Looy?

Welkom bij De Slimste Mens ter Wereld! Maar wat is er gebeurd met Erik Van Looy?

Cesar Casier, Dorianne Aussems en Niels Destadsbader openen morgen een nieuw seizoen om 21u40 op Play4.

In de startblokken: CESAR CASIER (33). Beslist een van de mooiste mannen met een van de mooiste namen van het land. Cesar is internationaal topmodel, woonde in Sydney en New York, kan koken, schrijven en ontwierp een eigen gender-neutrale modecollectie. Beautifull boy die tot de verbeelding spreekt.

Hij neemt het morgen - en vogue - op tegen de intrigerende DORIANNE AUSSEMS (28). Ze trapte voor de zomer het tiende seizoen marathonradio op MNM af en dit najaar surft ze opnieuw door de ether met een nieuw seizoen Generation M. Als sidekick in het tv-programma Van hier tot in Tokio (VRT) werd dit olympisch radiobeest meermaals uit bed gelicht en ook voor het WK wielrennen smeerde ze de beentjes in. Dat ruikt naar een sportieve deelname en een podiumplaats!

Maar ook NIELS DESTADSBADER (33) doet een gooi naar de meest begeerde titel op televisioneel gebied. De West-Vlaamse bon vivant zorgde deze zomer voor het transfernieuws in medialand. Na zeven jaar VTM – waar hij onder meer programma’s presenteerde als The Masked Singer en K3 zoekt K3, keert hij terug naar de VRT waar het destijds allemaal begon als Ketnetwrapper. Afgelopen zomer won hij samen met Regi de Radio 2 Zomerhit, met De Wereld Draait Voor Jou. Schattige rebel en zot van padel, veroveroverover!

Maar wat is er eigenlijk gebeurd met Erik Van Looy?

setbeeld dsmtw
setbeeld dsmtw

Ontdek hier de eerste drie kandidaten, hun plannen en hun kansen, aan de vooravond van hun deelname!

De Slimste Mens ter Wereld, vanaf morgen elke dag om 21u40 op Play4 en Goplay.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde