Welcome to the jungle!

Welcome to the jungle!

Leeuwenkuil, dinsdag 20 februari op VIER.

Morgen ontvangen onze leeuwen opnieuw heel wat beginnende of ervaren ondernemers uit alle takken van de bedrijfswereld. Zij krijgen drie minuten de tijd om de vijf leeuwen voor zich te winnen. Maar om tot een deal te komen heb je niet alleen kennis nodig, maar ook een stevige portie lef en durf. Dat laatste blijkt in deze derde aflevering alvast geen probleem.

De 27-jarige Jonas (Sint-Niklaas) startte vijf jaar geleden het familiebedrijf Benj & Soto op. Zij maken designmeubilair volgens een heel eigen productieproces. Zijn vader is kunstenaar en uitvinder en Jonas krijgt nu de taak om de eer van de familie hoog te houden. Hij vraagt 100.000 euro in ruil voor 10 procent van de aandelen.

Joeri (Zoersel) begon enkele jaren geleden met het maken van houten spatborden en fietsaccesoires. Met de komst van koning winter zag hij zijn verkoop echter snel afnemen en besloot hij ook aan de slag te gaan met leder. Hij werkt nu nog in een horecazaak, maar wil graag zijn eigen droom waarmaken; creatief directeur worden van zijn eigen bedrijf. Maar daar gaan de manen van onze leeuwen blijkbaar wat van rechtstaan.  

Tylaine (Heist op den Berg) waagt haar kans in de leeuwenkuil met een eigen kledinglijn voor vrouwen. Maar Tylaine is ook muzikante en de ondernemers vrezen dat ze moeilijk kan kiezen tussen de twee liefdes in haar leven.

De zeventwintigjarige Andy (Heers) is eigenaar van twee winkels in slaapcomfort, maar als fervent sporter en fitnessfreak wil hij gezonde maaltijden aanbieden op maat van de klant en geleverd aan huis. Hij vraagt 60.000 euro voor tien procent van de aandelen. Voor zijn elevatorpitch heeft hij ook wat levende materie meegebracht.

En dan is er nog Kim (Rijkevorsel) die als echte dierenfanatic op zoek gaat naar een biologische en composteerbare variant voor kattenbakvulling.

Leeuwenkuil, dinsdag 20 februari om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde