Skip to Content
Want de kijker heeft altijd gelijk!

Want de kijker heeft altijd gelijk!

De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf morgen om 21h40 op VIER.

Goei benen, sneller dan rapper en bijzonder dapper, de eerste drie kandidaten zijn meteen kleppers van formaat. Voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert neemt het op tegen acteur en rapper -Ewa Ja- Saïd Boumazoughe en reporter Julie Colpaert van de VTM-nieuwsdienst. Erik Van Looy opent morgen stemmig en mooi het grootste televisietoernooi.

En voor wie tijdens de week al indommelt om half negen of wie voor de lokroep van een avondcursus tango is gezwicht, is er nu het slimste weekoverzicht.
Enkel de leukste vragen van Erik, de slimste antwoorden van de kandidaten en de grappigste momenten van de jury, een en al mojo van Gilles Van Bouwel & Elodie Ouedraogo.

De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf maandag 15 oktober om 21h40 op VIER.
Het Slimste Weekoverzicht ter Wereld, vanaf 21 oktober elke zondag op VIER
.

 

Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde