Waaslandse makelaar haalt nooit eerder geziene topscore in Huizenjagers

Waaslandse makelaar haalt nooit eerder geziene topscore in Huizenjagers

Vanaf morgen schuimen makelaars Charlotte, Bart en Lisa het Waasland af op zoek naar de droomwoningen voor hun kandidaat-kopers. Charlotte schoolde zich vier jaar geleden om tot vastgoedmakelaar en startte haar eigen kantoor. Al snel werd ze een gevestigde waarde in de Waaslandse immowereld. Bart werd dan weer geboren met makelaarsbloed in zijn aders. Hij runt mee de familiezaak die al 48 jaar lang panden verkoopt in het Waasland en kan dus rekenen op tonnen ervaring. Stagiaire Lisa is met haar 25 jaar de jongste makelaar deze week. Volgens het kantoor waar Lisa stage loopt is ze een uitzonderlijk verkooptalent.  

Welke makelaar vindt de ideale panden en ontvangt misschien wel een bod? Alvast één van de makelaars gaat op het einde van de week met een nooit eerder behaalde topscore naar huis...

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.


Maandag 12 maart
Jonas en Joery

Jonas en Joery bijten de spits af en dromen van een leuke vakantiewoning, inclusief tuin voor hun hond Frodo. Makelaar Bart bijt de spits af met een prachtige, charmante chalet met pittoreske tuin en vijver. Ook Charlotte gaat voor een houten chalet met volledig uitgeruste keuken en badkamer, ruime slaapkamers en een leuke tuin. Stagiaire Lisa gooit het over een andere boeg en toont hen een stenen vakantievilla met een prachtig uitzicht op de open weides van Stekene.

 

Dinsdag 13 maart
Sara en Bart

Sara en Bart zijn klaar om hun eerste huisje samen te kopen. Ze houden enorm van water en zouden graag dichtbij (of zelfs op het water) willen wonen. Er zijn echter weinig waterlopen in het Waasland, dus dit wordt een lastige opdracht voor onze makelaars... Lisa pakt uit met een mooi gerenoveerde woonboot uit 1926 die in Gent aangemeerd ligt. Charlotte vond in de voormalige Boelwerf in Temse een luxueus nieuwbouwappartement met zicht op de Schelde. Ook Bart kiest voor een tof pand in Temse, maar de woning ligt net iets verder van het water. Kan dit waterratten Sara en Bart bekoren?

 

Woensdag 14 maart
​Frederike en Robin

Frederike en Robin zijn op zoek naar een instapklaar huis in een kindvriendelijke omgeving. De huizenjagers nemen het jonge koppel mee op sleeptouw naar straffe woningen in de buurt van Sint-Niklaas. Bart gaat voor een architecturaal hoogstandje met een bijzondere ruimtelijke indeling, terwijl Lisa het koppel een nieuwbouwwoning laat zien voorzien van alle ruimtes die ze willen. Charlotte maakt de concurrentie uiteindelijk nog wat steviger met een instapklaar huis dat aan al hun eisen voldoet.

 

Donderdag 15 maart
Linsey en haar familie

Linsey en haar familie hebben een bijzondere wens: een vierkantshoeve met maar liefst drie woonunits en voldoende ruimte voor een praktijk en een dierenpension. Zullen de makelaars dit klaarspelen met een budget van 700.000 euro? Charlotte neemt het gezin mee naar de Daknamse bossen in Lokeren waar ze hen een ruime villa uit 1980 laat zien. Ook Bart vindt een geschikt pand en oogst met zijn villa in Sint-Gillis-Waas veel succes bij de familie van Linsey. Lisa gaat tot slot voor een hoeve in Merksplas waarvan de stijl helemaal aansluit bij de wensen van de familie.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde