Waarom de acht topdokters voor dit leven gekozen hebben: laatste aflevering van Topdokters

Waarom de acht topdokters voor dit leven gekozen hebben: laatste aflevering van Topdokters

Laatste aflevering van Topdokters op dinsdag 3 april

In deze laatste aflevering van Topdokters, vertellen 8 artsen waarom ze voor dit leven hebben gekozen. 

Professor Lewi ontdekt verborgen geheimen in de moederkoek, professor Visser-Vandewalle verkent nieuwe horizonten in de neurochirurgie en professor T’Sjoen ontvangt de minister van volksgezondheid.

Een vrouw die in Suriname woont, is zwanger van een tweeling en komt speciaal naar België om te bevallen bij professor Lewi. Eén van de foetussen groeit niet voldoende, waardoor het risico op een miskraam stijgt.

Professor Visser-Vandewalle opereert een patiënte die al jaren lijdt aan clusterhoofdpijn. Collega-chirurgen uit Denemarken staan haar bij in deze nieuwe techniek, die zij tot nu toe nog niet op een levend iemand heeft toegepast.

Professor T’Sjoen begeleidt een meisje van 21 jaar die al sinds haar 5de een jongen wil zijn.

We komen te weten of de dokters zelf hun lichaam aan de wetenschap willen geven.

Topdokters
Dinsdag om 20u35 op VIER (LAATSTE AFLEVERING)

 

Het vijfde seizoen van Topdokters biedt opnieuw een meeslepende, vaak ook ontroerende blik achter de schermen van een tot de verbeelding sprekend universum. Acht dokters, vanuit hun respectievelijke specialisaties, nemen de kijker mee in de wereld achter hun mondmasker, vaak op het snijpunt van leven en dood. Indien u extra informatie wenst over het programma en/of een interview met één van de dokters wilt aanvragen, kunt u dit seizoen terecht bij Ellen Van Tichelt (ellen.vantichelt@gmail.com / +32 474 69 13 70)
Contacteer ons
Ellen Van Tichelt SBS Belgium NV
Ellen Van Tichelt SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde