Vrouwen aan de macht in Scheire en de Schepping met Jade Mintjens, Liesa Naert, Wiam en Amelie Albrecht

Vrouwen aan de macht in Scheire en de Schepping met Jade Mintjens, Liesa Naert, Wiam en Amelie Albrecht

En Lieven tovert tv-studio voor even om naar chemisch labo met vurig experiment 'De blaffende hond'

Een volledig vrouwelijk panel deze week in Scheire en de Schepping. Liesa Naert wordt geflankeerd door Jade Mintjens en Amelie Albrecht krijgt Wiam aan haar zijde. Samen duiken ze in de wondere wereld van wetenschap. Ze komen onder andere te weten op welke onsmakelijke manier een tropisch HawaÏaans strand wordt gevormd en hoe ons brein ons bedot door een zwart-wit foto om te vormen naar een kleurfoto. En net als in de vorige aflevering tovert Lieven zijn tv-studio voor even om naar een chemielokaal met een vurig en explosief experimentje.

Lieven roept een blaffende hond in het leven door vurig experiment
Met de hulp van zijn assistent Stefaan De Winter tovert Lieven zijn tv-studio om naar een chemielokaal en zijn proefbuis naar een blaffende hond.
www.goplay.be

Lieven besluit om de grote middelen boven te halen. Samen met zijn bevallige assistent Stefaan De Winter voert hij een experiment uit genaamd 'De blaffende hond'. Door lachgas te vermengen met koolstofdisulfide ontstaat er een geluid dat wel heel hard lijkt op een blaffende hond. Al heeft Amelie daar toch haar twijfels bij: "Ik zou hem toch eens naar de dierenarts brengen hoor!".

Scheire en de Schepping, elke donderdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde