Skip to Content
Voorlaatste aflevering van Klopjacht: Halen beide duo’s de finale?

Voorlaatste aflevering van Klopjacht: Halen beide duo’s de finale?

Kevin en Gillian komen al snel in nauwe schoentjes terecht.

De broers Kevin & Gillian en vriendinnen Zahna & Nisrine kunnen het extractiepunt al ruiken. In tegenstelling tot tweelingzussen Imke & Saar konden zij wel onopgemerkt het felbegeerde communicatiemiddel in handen krijgen. Met het bemachtigen van de gsm zetten de twee duo’s een grote stap richting de finale. Nu is het slechts een kwestie van uren om te overleven en het exacte eindpunt te bereiken.

In totaal hebben de voortvluchtigen nog 37 uur, minder dan twee dagen, om onopgemerkt tot bij het extractiepunt te raken. Dat motiveert niet enkel de duo’s, maar ook de speurders. Zij zijn het dan ook grondig beu en halen voor de laatste uren nog eens alles uit de kast. Alle beelden van de recyclageparken worden tot in detail herbekeken, en dat is niet zonder resultaat. De nummerplaat van de bestelwagen waarmee de broers Omokoko op schok zijn, raakt al snel bekend bij de speurders.

Slagen Kevin & Gillian en Nisrine & Zahna erin om de finale te halen? Of worden ze net voor de eindmeet gevat door de speurders?

Klopjacht, elke zondag om 19u55 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde