Voor altijd Kampioen! Een musical voor F.C. De Kampioenen morgen op Play4 en GoPlay

Voor altijd Kampioen! Een musical voor F.C. De Kampioenen morgen op Play4 en GoPlay

Nooit getoonde beelden van F.C. De Kampioenen

Eind 1989 kwam een groep acteurs samen voor de test van een nieuwe televisiereeks: F.C. De Kampioenen. ​ Deze beelden van de testopname werden nog nooit eerder getoond, maar James zou James niet zijn als hij die beelden niet zou kunnen krijgen.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Een wel heel bijzondere voetbalploeg bij James in de zetel. We keren ondere andere terug naar het moment dat An Swartenbroeckx en Ann Tuts samen zwanger bleken te zijn van hun eerste Kampioentje, zien hoe de Kampioenen carpoolde om op tijd op de set te geraken en belichten het verlies van Johny Voners, Xavier, de man van de dagschotels ​ in het Kampioenen café.

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage begin 2023 komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader

Tickets voor James De Musical – Live on Stage vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde