Vlaamse klassieker der klassiekers doet MasterChef-keuken ontploffen

Vlaamse klassieker der klassiekers doet MasterChef-keuken ontploffen

Aflevering 4 beschikbaar vanaf woensdag 13 maart om 21u15 op GoPlay en Play4

Een unicum in de MasterChef-keuken, want voor het eerst geeft de sterrenjury samen een MasterClass voor het bereiden van de Vlaamse klassieker der klassiekers: een biefstuk met frieten. De lat ligt hoog, de emoties laaien hoog op en er valt weer iemand af. Dat zorgt duidelijk voor heel wat stress in de keuken. De jury heeft wel nog een gouden tip voor chefs: om de perfecte biefstuk te bakken, moet je je pan zeker heet genoeg laten worden. Al neemt Liesa dat net iets te letterlijk en zet ze bijna de keuken in brand. Jurylid Michaël Rewers ziet het met lede ogen aan: “Een biefstuk, frieten en sla en de studio ontploft”.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde