Viva Mia Doornaert!

Viva Mia Doornaert!

Aflevering 7 van Viva La Feta, maandag 24 april op Play4 en op GoPlay.

Hoog bezoek op Sifnos! Want in de voorlaatste aflevering van Viva La Feta is niemand minder dan Mia Doornaert te gast bij Jani en Otto-Jan. In 2003 kreeg de voormalig journaliste de titel barones toegewezen door Koning Albert II vanwege haar journalistieke verdiensten. Nu is Mia vooral actief als columniste en is ze een veel gevraagde tafelgast in De Afspraak.

Beide gastheren laten er geen gras over groeien en laten Mia meteen kennismaken met het charmante eiland. Na een verfrissende zwemsessie en een afmattende gymsessie neemt Otto-Jan haar mee voor een activiteit op maat van een 76-jarige barones: een wild tochtje met de speedboot op de Egeïsche Zee. Maar naast alle actie is er natuurlijk ook tijd voor gesprekken over het leven als barones, de liefde en een moederinstinct...

Otto-Jan: "U wist nog niet dat Mia Doornaert gigantisch grote fan is van Jani Kazaltsis, graag hele nachten danst en dat bijna al haar vriendinnen ook mia heten? Wel, wij wisten dat ook nog niet."

Viva La Feta, maandag 24 april om 21u op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde