Skip to Content
Viktor Verhulst kookt live mee met Dominique en Jani in de allereerste aflevering van Cook Ensemble op VIER

Viktor Verhulst kookt live mee met Dominique en Jani in de allereerste aflevering van Cook Ensemble op VIER

Zal Viktor de Verhulstjes kunnen voorzien van lekkere vissticks of wordt het take-away?

Elke avond gaat Dominique persoone Live met Jani Kazaltzis om een lekker gerecht te bereiden in het programma 'Cook Ensemble'. Viktor Verhulst zal als eerste de live kookinstructies volgen van uit zijn eigen keuken en dit samen met twee families doorheen Vlaanderen.

Wat eten we vanavond?

De vraag die iedereen zich wel eens stelt: 'Wat eten we vanavond?'
​Iedereen is hetzelfde en zoekt elke dag naar nieuwe inspiratie. Vanaf nu kook je dus gewoon mee met deze bekende vlamingen van uit hun huiskamer.

En morgen schaft de pot: 'Crunchy vissticks, romige spinazie en een rösti'.
​Je boodschappenlijstje kan je alvast vinden op vier.be/cook-ensemble.

Elke avond begeleidt Dominique je stap voor stap in een gigantische kookles.

Dominique en Jani willen heel Vlaanderen wat dichter bij elkaar brengen, nog beter zelfs, ze willen iedereen in de keuken zien te krijgen. Allemaal samen aan het koken, want wat kan ons op dit moment nog meer verbinden dan een goede babbel en een lekker receptje. Het programma werd oospronkelijk uitgezonden als 'Tous en Cuisine avec Cyril Lignac' op M6 in Frankrijk. Het is live op afstand gefilmd door de deelnemers, een echte kijkcijferhit in Frankrijk met een gemiddeld publiek van 2 miljoen kijkers .

Vanaf 11 november elke weekdag Live om 18u45 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde