Vijf nieuwe bewoners maken hun intrede in het Big Brother huis

Vijf nieuwe bewoners maken hun intrede in het Big Brother huis

8 bewoners hebben nog maar net hun intrede gedaan in het huis en Big Brother zorgt al meteen voor de nodige verrassingen. Nieuwe regels, geheime opdrachten en vijf nieuwe bewoners.

Tom
​31 jaar (Burcht, BE)

“Ik ben ook een persoon en wil geen lustobject zijn.”

Story image

Tom doet mee aan Big Brother voor de winst. Hij werkt als single papa hard om zijn zoontje alles te kunnen geven wat hij nodig heeft. Big Brother is voor hem een beetje een uitvlucht van de realiteit. Met zijn twee jobs, de zorg voor zijn zoontje en obsessie met sporten gaat Tom maar door. Tom doet zijn best om alle ballen hoog te houden en zijn sociale batterij staat continu aan. Hij wil zijn levenservaring nu gaan inzetten om het spel te spelen, want Tom wil maar één ding: met de winst naar huis.

Karen
​32 jaar (Aarschot, BE)

“Ik ben een volger, geen leider.”

Story image

Karen wil meedoen aan Big Brother, omdat ze graag haar grenzen wil verleggen. Ze heeft haar eigen kapperszaak waar ze fulltime werkt. Na altijd Big Brother te hebben gekeken, is ze ook gewoon benieuwd hoe ver ze het zelf zal schoppen. Ze wil zien hoe ze in een groep is en de spelletjes zal spellen. Daarnaast is Karen helemaal verslaafd aan haar telefoon, dus het zal een grote uitdaging zijn om een hele tijd zonder te zijn.

Danny
​53 jaar (Roosdaal Pamel, BE)

“Er is maar één plek die ertoe doet en dat is de eerste plek.”

Story image

Danny werkt als politie-inspecteur die gerechtsdeurwaarders begeleidt. Hij is scherp, fanatiek, doeltreffend en heeft maar 1 doel: winnen. Hij heeft een vrolijke en positieve uitstraling, dat neemt niet weg dat hij een harde en tactische speler kan zijn. Danny heeft al elk jaar naar Big Brother gekeken, met plek 2 of 3 neemt Danny geen genoegen.

Ariana
​36 jaar (Soest, NL)


“Als mensen zeggen dat ze alleen komen voor de uitdaging, dan vind ik dat een beetje gelul.”

Story image

Deze zelfverzekerde en goedlachse dame staat sterk in haar schoenen. Het feit dat ze stottert is al lang geen belemmering voor haar, sterker nog ze wil met haar deelname andere stotteraars inspireren. Er verzorgd uit zien is voor haar belangrijk, dan voelt ze zich sterk en dat gaat deze fan van het programma zeker nodig hebben in het huis. Ze is een spiritueel type en wil graag een zo goed mogelijk mens zijn.

Randy
​29 jaar (Amsterdam, NL)

“Behandel een ander hoe je zelf ook behandeld wil worden.”

Story image

De relaxte knuffelbeer Randy stapt helemaal uit zijn comfortzone wanneer hij het huis in gaat. Deze fan van het eerste uur hoopt voor zijn medebewoners een verbinder te zijn en zich hiermee onmisbaar te maken. Hij lijkt misschien rustig maar hij heeft ook zeker een prettig gestoorde kant die men in de loop van tijd ook zeker gaat zien. De ruim 88 duizend volgers zullen zijn grappige TikToks even moeten missen, maar kunnen hem gelukkig nog steeds volgen.

Wanneer: Big Brother wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22u15 uitgezonden op Play4 en vanaf 20u30 op Goplay. Elke zaterdag is er om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde