Deelnemers Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown verbreken wereldrecord

Deelnemers Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown verbreken wereldrecord

Zandstorm, hittegolf en regen werden nooit langer dan 24u staand getrotseerd - In het Verenigd Koninkrijk hield de winnaar het 22u vol.

Bartel Van Riet: "Wat ik hier de afgelopen 24u heb gezien, tart voor mij alle verbeelding. Dat ze hier aan het MAS nog steeds met zes man staan, is te gek voor woorden. Ik heb maar één woord voor wat dit zestal aan het presteren is: bovenmenselijk."

Dat Vlamingen volhouders zijn, weet Bartel Van Riet al sinds de opnames van Expeditie Robinson in juli, waarvan het resultaat vanaf vanavond bij VIER te zien is. Maar de moedige deelnemers aan De Ultieme Countdown deden hem deze namiddag met verstomming slaan. Sinds gisterenavond 17u gingen tien Vlamingen tijdens een loodzware proef de strijd aan met elkaar, met als inzet een reis voor twee personen naar de Filipijnen. De deelnemers wagen zich aan een variant op de befaamde ‘paalproef’ uit Expeditie Robinson. Ze werden op een billboard geplaatst naast het MAS in Antwerpen en moesten het zo lang mogelijk volhouden zonder eten, drinken of slaap. En dit voor het oog van heel Vlaanderen, online én op televisie.

Vannacht om 2u15 gaf de eerste deelnemer op. Momenteel strijden nog 6 strijdlustigen om de winst.

Volg de ontknoping live via www.vier.be

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde