VIER brengt de aangrijpende seizoensfinale van Gent West in een dubbelaflevering

VIER brengt de aangrijpende seizoensfinale van Gent West in een dubbelaflevering

Veronique wil gerechtigheid voor de moord op haar dochter - Morgen om 20u35

Met gemiddeld een half miljoen kijkers en een marktaandeel van 22.73 % op de zenderdoelgroep werd de nieuwe VIER-reeks Gent West bijzonder goed gesmaakt. Morgen zendt VIER daarom de laatste twee afleveringen in één lange aangrijpende seizoensfinale uit.

Veronique krijgt te horen dat Luna aan een overdosis drugs is overleden, maar ze krijgt geen toestemming om naar de begrafenis te gaan... Veronique wil gerechtigheid voor de moord op haar dochter. Alle aanwijzingen leiden naar Kat, maar kan Veronique door wraak gerechtigheid vinden?

Ondertussen worstelt Steve met zijn verleden als para. Zijn relatie met Vera dreigt daarop spaak te lopen.

Gent West - de seizoensfinale

Morgen om 20u35 bij VIER

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde