Skip to Content
Verontrustende zedenzaak bij Het Parket

Verontrustende zedenzaak bij Het Parket

"Niemand gaat er toch van uit dat een ouder dat met zijn eigen dochter doet"

Parketmagistraat Maarten krijgt in Kortrijk een onrustwekkend telefoontje. Een vrouw heeft haar lief aangegeven bij de politie omdat hij kinderpornofoto’s op zijn gsm heeft staan. Na verder onderzoek blijkt dat de man ook zijn eigen dochter seksueel misbruikt.

Maarten: "Levenslang is niet mogelijk"

In Ieper behandelt Lies het dossier van een seriële inbreker die tijdens zijn vluchtpoging probeerde in te rijden op politieagenten.

​Patty trekt in het kader van ‘Operatie Kerkhof’ naar De Panne voor de opgraving van een lijk. Eind jaren 90 stierf een man en 25 jaar later heeft het slachtoffer nog steeds geen identiteit. Patty en de Cel Vermiste Personen proberen het lijk nu te identificeren.

In Brugge is Roeland bezig aan zijn laatste werkdag op het parket van West-Vlaanderen. Uitbollen zit er niet in want hij krijgt te maken met een schrijnende opvoedingssituatie. Een vader rijdt dronken én onder invloed van drugs rond met zijn kinderen. En alsof dat nog niet genoeg is, belandt er ook een dossier van kindermisbruik op Roelands bureau.

Het Parket is beschikbaar vanaf 21u op Goplay en 22u10 op Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde