Vanaf maandag zijn de slechtste beste vriendinnen terug met nog meer roddels, intriges en onvoorziene bekentenissen 

Vanaf maandag zijn de slechtste beste vriendinnen terug met nog meer roddels, intriges en onvoorziene bekentenissen 

Nieuwe afleveringen van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' vanaf maandag 21 augustus om 21u50 op Play4 en GoPlay

De fictiereeks ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ is vanaf maandag 21 augustus terug met 40 nieuwe afleveringen met nog meer drama… en nog meer wijn. Bedrog komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer en daarbuiten. Houden de vriendschappen stand onder de immer aanwezige druk van roddels, intriges en onvoorziene bekentenissen?   

De vrouwelijke sterrencast - Maaike Cafmeyer, Eva Van der Gucht, Kim Hertogs, Clara Cleymans, Ella-June Henrard, Jennifer Heylen, Charlotte-Anne Bongaerts en Veerle Dejaeger - krijgt het gezelschap van onder andere Ella Leyers als undercover-mol in het reclamebureau en een seksverslaafde Charlotte Timmers. Ook Isabelle Van Hecke doet haar intrede als de pijnlijk falende relatietherapeute, net als Inge Paulussen die de toxische ex van Marco en moeder van Thomas speelt. Bij de mannelijke cast - Joren Seldeslachts, Steve Geerts, Mathias Sercu, Bas Van Weert en Robert De La Haye - is er een opvallende rol weggelegd voor nieuwkomer Titus De Voogdt als de echtscheidingsadvocaat van Zita. 

‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ is een productie van Lecter Scripted Media. De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers en is gebaseerd op het gelijknamige boek. 

'Mijn Slechtste Beste Vriendin': van maandag tot en met donderdag om 21u50 op Play4 en GoPlay.

Niet voor publicatie
​Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode: <div class="responsive-video-wrapper" style="position: relative; display: block; width: 100%; height: auto; overflow: hidden;"><canvas width="16" height="9" style="display: block; width: 100%; height: auto;"></canvas><iframe src="https://www.goplay.be/embed/video/partner/34276/64cbb046acc392cd29d9b18d912ce6639aa2a61c/sronlinepers/asonlinepers" frameborder="0" allowfullscreen scrolling="none" style="position: absolute; left: 0; top: 0; right: 0; bottom: 0; display: block; width: 100%; height: 100%; overflow: hidden;"></iframe></div>

Isabelle Couvreur Senior Persverantwoordelijke Play4, Play Media
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde