Skip to Content
Vanaf 26 augustus een nieuw seizoen Huizenjagers met onder andere Patje Krimson, Jeff Hoeyberghs en Maxime Biset op VIER

Vanaf 26 augustus een nieuw seizoen Huizenjagers met onder andere Patje Krimson, Jeff Hoeyberghs en Maxime Biset op VIER

Bekende en onbekende Vlamingen gaan vanaf 26 augustus op zoek naar hun droomwoning in het nieuwe seizoen van Huizenjagers.

Vanaf maandag 26 augustus is Huizenjagers weer terug op VIER. In een gloednieuw seizoen gaan 30 gemotiveerde makelaars – telkens van maandag tot donderdag - weer tot het uiterste om een droomwoning te vinden voor de kandidaat-kopers en de felbegeerde Huizenjagers-trofee in de wacht te slepen. In het vijfde seizoen doorkruisen de Huizenjagers 9 regio’s doorheen heel België, ze gaan in Midden-Limburg, Antwerpen, het Rivierenland, Brugge, de Antwerpse Rand, de Leiestreek, Gent, de Kempen en aan de Kust op zoek naar dé ideale woning om de kandidaat-kopers van hun sokken te blazen. De makelaars tonen maar liefst 120 panden aan 40 kooplustige kandidaten. Van herenhuizen, tot villa’s en kasteeltjes, dit seizoen is geen enkele eis te hoog.

De makelaars gaan ook op zoek naar woningen voor enkele bekende gezichten, waaronder dj Pat Krimson profvoetballer Maxime Biset, Julie Mahieu, schlagerkoning Steve Tielens en de veelbesproken plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

Natuurlijk is er ook dit seizoen een Miljoenenweek, waarin de Huizenjagers op zoek gaan naar panden voor kandidaat-kopers met een net dat ietsje meer. De huizen zijn extravagant en het prijskaartje is navenant.

Ervaren rot vs. Groene blaadjes

Walter is met zijn 61 jaar de oudste van de bende. Hij zit al bijna 30 jaar in het vak en is één van de eerste makelaars in Vlaanderen. Een echte kenner dus. Hij neemt het op tegen twee groene blaadjes, Narymen en Lynn. Maar de dames zijn zeker en vast niet meer groen achter hun oren.

De 26-jarige Narymen deed een deel van haar ervaring op tijdens haar stage in Bevery Hills, waar ze ook huizen van wereldsterren als Beyoncé en Justin Bieber mocht ontdekken. Zal ze met haar jeugdig enthousiasme de kopers weten inpakken?

Daarnaast is er nog Lynn, die één jaartje meer op de teller heeft. De 27-jarige is ergotherapeute van opleiding maar verloor haar hart aan de vastgoedwereld. Lynn is zeer competitief en heeft al een plekje in gedachten om de Huizenjagers-trofee tentoon te stellen in haar kantoor in Kaulille.

Een week met pit én Pat

De eerste week van het nieuwe seizoen van Huizenjagers gaat door in Midden-Limburg en wordt meteen goed ingezet, met niemand minder dan Patje Krimson en zijn Loredana als kandidaat-kopers. Het muzikale duo gaat in de eerste aflevering van de week op maandag 26 augustus op zoek naar een grote, moderne loft in de regio Hasselt-Genk. Pat en Loredana zijn erg gesteld op hun privacy, ze willen dus een terras of tuin zonder veel inkijk, want het koppel ligt al eens graag puur natuur in hun tuin. Daarnaast willen ze vast en zeker een woning met veel licht, “een hoekske af” en last but not least: zo min mogelijk trappen, want daar heeft Patje een grondige hekel aan ...

Op dinsdag 27 augustus doen boekenwurms Nele en Johnny hun boekje open over hun ideale woning: een huis met drie slaapkamers, een tuin, een parkeerplaats, een grote keuken én als kers op de taart plaats voor hun boekencollectie die maar liefst 900 exemplaren telt. Een opdracht om U tegen te zeggen dus!

Woensdag 28 augustus zijn Peter en Lien aan de beurt, het koppel is op zoek naar een ruimere woning met drie slaapkamers, een tuintje en liefst van al dichtbij het station van Hasselt. Voor zijn beroep als geluidstechnicus wil Peter graag een mancave, om al zijn materiaal te stockeren en les te geven. Lien verkiest dat die mancave los staat van de woning, want het kan nog al lawaaierig worden tijdens de les van Peter.

De week wordt goed afgesloten op donderdag 29 augustus door Sandra en David. Hun nieuw samengesteld gezin telt maar liefst 7 koppen, dat vraagt voor een ruime woning met voldoende slaap- en badkamers natuurlijk. Ook een polyvalente ruimte waar de kids hun ding kunnen doen is geen overbodige luxe, vinden Sandra en David. Op die manier krijgt het koppel ook wat rust. Benieuwd of de huizenjagers deze klus zullen klaren! En wie neemt de eerste trofee van het seizoen mee naar huis?

Huizenjagers, vanaf 26 augustus om 19u45 op VIER.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde