Skip to Content
Van vliegende boter tot denderende keukenrobotten

Van vliegende boter tot denderende keukenrobotten

Acht nieuwe jonge bakkers kruisen alweer de deegrollen in de Bake Off tent

In de schaduw van het imposante Rubenskasteel in Elewijt geven opnieuw acht jonge beloftevolle bakkers het beste van zichzelf tijdens het tweede seizoen van Junior Bake Off. Kritische juryleden, een presentator vol droge humor, nerveuze opgewonden kandidaten en moeilijke technische proeven: alle ingrediënten zijn opnieuw aanwezig voor een boeiende reeks.

Gastheer van dienst is opnieuw Jeroom. Van bakken kent hij nog steeds niets, maar als luisterend oor en ongepaste vragensteller, moet niemand hem nog iets leren. Ook het bekende jury-duo Regula Ysewijn en Dominique Persoone zijn weer van de partij en kijken vol verwachting uit naar de smakelijke creaties die uit de ovens van deze nieuwe lichting bakkers zullen verschijnen.

Met knikkende knieën en tomeloos enthousiasme betreden de acht jonge uitverkorenen ​ de tent.”Ik ben één van de gelukkigste kinderen van de wereld. Mijn buik zit vol vlinders, niet van verliefdheid, maar van blijdschap”: zegt Karsten, onze jongste bakker.

Naar goede gewoonte knalt Jeroom de eerste opdracht op gang: voor de eerste technische proef moeten ze vier identieke emojikoekjes maken. En emoties zijn er genoeg want een vergissing is dan ook snel gebeurd als blijkt dat bloemsuiker echt wel lijkt op bloem. “Chips!” vloekt Marie-Julie om dan gezwind meteen opnieuw te beginnen.

Eerste traantjes & mislukte baksels bij Juniors: Jeroom is de ideale troost!
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen is nog maar net gestart en er loopt al heel wat mis. Al goed is onze lieve host Jeroom er om alles wat te relativeren. Juni
www.goplay.be

In de tweede proef leven de bakkers zich helemaal uit met een verrassingscake die een persoonlijk kantje onthult. Zo is er Aure, skatergirl, vegan en niet op haar mondje gevallen. Of Lola, misschien wel het meest ‘chill’ van de groep. Ilias laat zien dat hiphoppers ook kerkgangers kunnen zijn. Rebecca is dan wel het zonnetje in huis, maar donkere wolken schuiven voorbij als blijkt dat haar oven niet aanstaat. Stan wil graag winnen en steekt een verrassing van formaat in zijn taart. Tot slot is er nog Iben, die kerst en sushi als bij wonder weet te verenigen in zijn spektakelstuk.

Allemaal willen ze de Beste Junior Bakker worden maar wie zal de jury verbazen met afwerking en smaak...

Junior Bake Off Vlaanderen, woensdag om 20u35 op Play4

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde