Van Tom Waes tot een wel heel bijzondere voetbalploeg: deze zes gasten krijgen de musical van hun leven in het derde seizoen van James De Musical

Van Tom Waes tot een wel heel bijzondere voetbalploeg: deze zes gasten krijgen de musical van hun leven in het derde seizoen van James De Musical

Het is nog even wachten op het nieuwe seizoen van James De Musical, maar intussen is bekend welke gasten binnenkort worden getrakteerd op een musical waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Naar goede gewoonte trekken de makers van James De Musical ook voor dit derde seizoen weer alle registers open.

Dit voorjaar werd tijdens de uitverkochte live shows in de Antwerpse Lotto Arena al bekend gemaakt dat Metejoor zich mag verwachten aan een musical waarin hij centraal zal staan. Maar ook de vijf andere gasten die in het nieuwe seizoen hun opwachting zullen maken bij James De Musical zijn stuk voor stuk kleppers van formaat.

Niemand minder dan Tom Waes, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke, Regi én de cast van F.C. De Kampioenen vullen de indrukwekkende gastenlijst aan. Zij kunnen binnenkort genieten van een onvergetelijke musical over hun leven. En zoals het hoort bij een echte musical mogen ze zich verwachten aan veel show, bruisende choreografieën, aanstekelijke muziek en heel wat verrassende, grappige en vaak ook emotionele momenten.

James Cooke is alvast erg enthousiast:

‘Na twee succesvolle seizoenen van James De Musical, een Gouden Roos van Montreux én de uitverkochte shows in de Lotto Arena ligt de lat voor het derde seizoen erg hoog. Ik ben dan ook heel blij met deze straffe gastenlijst. ​ Alle ingrediënten zijn aanwezig om zowel onze gasten als de kijker opnieuw te kunnen trakteren op heel wat unieke TV-momenten. Ik kijk er alvast heel hard naar uit.’

Het populaire programma van presentator James Cooke ontving de voorbije twee jaar al heel wat bekende gasten die stuk voor stuk werden getrakteerd op een unieke musical over hun leven, waaronder grote namen als Luc Appermont, Philippe Geubels, Bart Peeters, Gert Verhulst, de Pfaffs, Natalia, en vele anderen. ​ En dat ging niet ongemerkt voorbij: de kijker sloot James De Musical meteen in het hart, en als kers op de taart werd het programma vorig jaar bekroond met een prestigieuze Gouden Roos van Montreux. Eerder sleepte James De Musical in Cannes ook al de prijs voor Best Factual Entertainment Show in de wacht, en begin dit jaar viel presentator James Cooke in de prijzen bij ‘Kastaars!’ als mediapersoonlijkheid van het jaar 2022.

Het nieuwe seizoen van James, De Musical zal volgende winter te zien zijn bij Play4.

Wie graag een opname wil bijwonen kan vanaf vandaag om 14u een ticket kopen via goplay.be/tickets

Story image
Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde