Van militair tot hollywood nanny: maak kennis met de bewoners die de uitdaging met Big Brother aangaan

Van militair tot hollywood nanny: maak kennis met de bewoners die de uitdaging met Big Brother aangaan

Maandag 9 januari op Play4 en Goplay

Vanaf maandag is het weer zover: dan nemen er opnieuw enkele onbekende Vlamingen en Nederlanders hun intrek in het inmiddels wereldberoemde Big Brother huis. En dat gaat traditiegetrouw gepaard met een wekelijkse liveshow gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

Maak kennis met de bewoners van het nieuwe Big Brother huis.

Bart, 49 jaar – Itegem (BE)

“In het huis kan je niemand 100% vertrouwen, dat kan pas weer als het spel voorbij is.”

Story image

Bart is militair en dus gewend om meerdere maanden weg te zijn van huis. Dankzij zijn beroep bezit hij ook vaardigheden die andere bewoners niet zullen hebben. Hij wil heel graag een keer zonder telefoon, computer en andere technologie door het leven gaan. Bart zijn grote hobby is motorrijden, ook is hij trotse eigenaar van een 2 meter lange slang. Als hij zich aan iets of iemand irriteert zal je dat meteen merken. Hij zal twee keer wegkijken, maar de derde keer laat hij zeker van zich horen: “klikt het niet, dan botst het wel”.

Charlotte, 27 jaar - Middelkerke (BE)

“Ik ga altijd vechten voor wat ik wil. Als ik iets wil, zal ik daar 200% voor gaan.”  

Story image

Charlotte heeft een fijne energie om zich heen. Ze houdt van een feestje of festivalletje op z’n tijd, maar houdt haar leven in balans door minstens drie keer per week aan yoga te doen. Charlotte is niet gemaakt voor een standaard leven en vindt alles snel wat saai. Ze had altijd al een bepaalde liefde voor Amerika en ging dan ook vijf jaar aan de slag als nanny bij verschillende hollywoodsterren. Momenteel werkt ze als privé leerkracht bij high profile families. Charlotte is iemand die eerst een situatie moet observeren om dan haar tactiek te bepalen.

Michelangelo, 21 jaar - Genk (BE)

“Ik probeer altijd het goede van een persoon te zien”

Story image

Michelangelo, een sympathieke Genkenaar met Siciliaanse roots, werkt in de bandencentrale van zijn vader. Daarnaast is hij ook actief in de autosport waar hij al heeft mogen proeven van het leven als formule 3-coureur. De sociale Limburger is van nature een echte leider, al komt hij in eerste instantie vrij verlegen over. Eens hij zich thuis voelt in het huis, zal hij de leiding pakken in verschillende challenges en zullen zijn medebewoners zijn puppy oogjes moeten weerstaan. ​

Judy, 34 jaar, Burcht (BE)

“Ik denk dat er nog nooit iemand in het Big Brother-huis heeft gezeten die er zo karaktervol uitziet als ik”.

Story image

Judy is geboren in Antwerpen en opgegroeid in het pittoreske dorpje Burcht. Daar woont ze nog altijd samen met haar vriend en hun zoon. Ze heeft even gewerkt als kapster, waarna ze aan de slag is gegaan in verschillende kledingwinkels. Momenteel is ze schoonheidsspecialiste en vooral gespecialiseerd in wenkbrauwen. De 34-jarige Antwerpse komt over als een berekenend en rustige vrouw, maar is vooral heel competitief. Judy zal zich dus zeker niet inhouden om risico's te nemen en haar medebewoners volledig rond haar vinger te winden om ze daarna één voor één huiswaarts te sturen. 

Ali, 35 jaar, Lommel (BE)

"Ik wil tot de eindstreep gaan. Het is alles of niks!" 

Story image

Ali is docent Nederlands voor mensen met een taalachterstand. Met zijn job wil hij vooral mensen helpen die zich buitengesloten voelen in de maatschappij omdat ze de taal niet machtig zijn. Ali is een echte optimist die altijd op zoek is naar het positieve in het leven. De Limburger is een echte sfeermaker en zal er dan ook voor zorgen dat zijn tijd in het Big Brother huis een echt feestje wordt. Ali heeft zeker geen schrik om tactisch te spelen en de andere kandidaten om de tuin te leiden. Hij wil koste wat het kost de eindmeet bereiken en de overwinning binnenslepen. 

Chayron, 33 jaar – Waddinxveen (NL)

“Ik ben een prettige aanwezigheid, je zou mij kunnen zien als een sfeermaker.”

Story image

Op verschillende vlakken is Chayron een interessante man: hij is een uitgesproken, sociale man die niet op zijn Rotterdamse mondje is gevallen. Hij is trots op zijn gezin met drie kinderen. Ze hebben het niet altijd makkelijk gehad, want zij zijn gedupeerden in de toeslagenaffaire. Hij heeft de afgelopen seizoenen gezien en hier veel van geleerd voor zijn eigen deelname. Zijn tactiek? Eerst de kat uit de boom kijken, veel vrienden maken en zorgen voor een goede sfeer.

Rob, 66 jaar – Leiderdorp (NL)

“Ik ben iemand die uit een negatieve situatie, altijd weer een positieve situatie plukt.”

Story image

Rob staat op een kruispunt in zijn leven. Hij is namelijk sinds kort gepensioneerd en heeft zin en tijd om iets avontuurlijks te doen met zijn leven. Hij keek vroeger al naar ‘Big Brother’ en heeft elk seizoen gekeken. Nu Rob zelf tijd en rust heeft in zijn leven, zou hij het tof vinden als een 60+’er eens de finale van Big Brother haalt en ziet zichzelf daar al helemaal staan. Ondanks zijn leeftijd is hij nog ontzettend fit en denkt hij het avontuur zowel fysiek, als mentaal aan te kunnen.

Chelsea, 22 jaar – Dronten (NL)

“Soms floept er af en toe iets uit wat ik niet per se hardop had hoeven zeggen.”

Story image

Chelsea’s voorspellende dromen komen eindelijk uit: ze heeft zichzelf al in het huis zien rondlopen en dat wordt nu werkelijkheid. In het huis wil Chelsea graag leren de controle uit handen te geven en op zoek gaan naar het onbekende. Ze heeft recent haar levensstijl compleet omgegooid en dus komt het experiment op het juiste moment. Chelsea zal de nodige bondjes niet uit de weg gaan en zal er alles aan doen om te winnen. Thuis zal ze wel gemist worden, want ze weet altijd iedereen van goede adviezen te voorzien en voelt zich soms een beetje de moeder van haar vriendinnengroep.

Danny, 28 jaar – Vinkeveen (NL)

“Ik ga mezelf onmisbaar maken voor de groep.”

Story image

Spierbundel Danny is sportief, competitief en houdt enorm van het spelelement van ‘Big Brother.’ Hij is zijn hele leven fanatiek sporter geweest, met onder meer een rugby-tijd in Australië en bij het Nederlands team onder 18 als hoogtepunten. Inmiddels is hij actief als crossfitspecialist en personal trainer. Hij hoopt zijn medebewoners te kunnen motiveren om ook in beweging te blijven en denkt zo onmisbaar te kunnen worden voor de groep.

Jason, 20 jaar – Beverwijk (NL)

“Ik ben niet van plan mijn mond dicht te houden”.

Story image

Jason is misschien wel de Benjamin van de groep, dat betekent niet dat hij zich in de luren laat leggen. Hij komt voor één doel: winnen! Het spelelement is voor hem belangrijker dan gezelligheid in het huis. Hij hoopt eigenlijk dat er medebewoners zijn met wie hij minder klikt, zodat er interessante situaties en gesprekken kunnen ontstaan. Jason is niet van plan om de lieve jongen uit te hangen en is zeker bereid om hier een daar een streek te leveren en bondjes aan te gaan.

Lindsey, 32 jaar - Sittard (NL)

“Ik zorg ervoor dat de good vibes altijd zullen terugkeren in de kamer”

Story image

Voor Lindsey is de beste tactiek jezelf zijn, daarmee bereik je het meeste. Ze heeft een echte winnaarsmentaliteit, kan slecht tegen haar verlies en dus is er voor haar geen andere optie dan winnen. Ze zit vol positieve energie, heeft een aanstekelijke lach en weet mensen omver te blazen met haar sprankelende aanwezigheid. Lindsey heeft een passie voor muziek en kan wellicht voor een muzikale noot zorgen in het Big Brother-huis.

Wanneer: Big Brother wordt elke werkdag om 22u uitgezonden op Play4 en om 21u op Goplay.be. Elke zaterdag is om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er vanaf 9 januari via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Story image
Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde