Skip to Content
Van leerling technisch onderwijs tot esthetisch arts in wereldstad Londen, maak kennis met Dokter Joshua Van de Aa

Van leerling technisch onderwijs tot esthetisch arts in wereldstad Londen, maak kennis met Dokter Joshua Van de Aa

The Sky Is The Limit vanaf maandag 14 november op Play4

Yves Maes won als jonge Limburger al de titel van ondernemer van het jaar. Hij was vroeger arbeider en maakte na zijn werkuren septische putten leeg. Alles begon met de aankoop van 1 eigen tractor 20 jaar geleden, inmiddels leidt Yves een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro.

Joshua Van de Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense City. Josh wilde als tiener heel graag dokter worden, maar met zijn diploma van het technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzetting slaagde hij toch in zijn opzet. Tijdens zijn specialisatie plastische chirurgie kwam hij in aanraking met de wereld van botox en fillers. Inmiddels heeft hij zijn eigen privé kabinet in Londen waar hij als esthetisch arts patiënten van over heel de wereld onder handen neemt.

De Martensen runnen al dertig jaar één van meest exclusieve beddenzaken van de Benelux.Ze kochten op Kaapverdië enkele hotelsuites als investering. Terwijl de zonen Jori en Maxime de zaak runnen genieten Jopi en Katty van een welverdiende vakantie.

The Sky Is The Limit vanaf maandag 14 november om 21u op Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde