Skip to Content
Van een militair tot een avontuurlijke cowboy, maak kennis met de voortvluchtigen uit Klopjacht

Van een militair tot een avontuurlijke cowboy, maak kennis met de voortvluchtigen uit Klopjacht

Wie kan 17 dagen lang uit de handen blijven van een team topspeurders?

Kan je in België van de ene op de andere dag van de radar te verdwijnen? Wie kan je vertrouwen wanneer iedereen naar jou op zoek is? Hoe blijf je uit handen van de opsporingsdiensten in een land waar alles gezien wordt?

Axel Daeseleire ​ stuurt 15 Vlamingen op pad die proberen 400 uur uit handen te blijven van een team van topspeurders. Het opsporingsteam in het operatiekwartier onder leiding van Danny doet er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te pakken

Wie zijn deze onbekende voortvluchtigen? Maak kennis met Kevin en Gillian, Anja en Lothar, Imke en Saar, Marie en Nicolas, Ilias en Demi, Mike en Stef, Nisrine en Zahna & Mario.

Kevin (29) uit Willebroek, maatschappelijk werker & Gillian (27) uit Mechelen, expert digitaal bankverzekeren
​Broers

Story image

Kevin en Gillian zijn broers met Congolese roots. Ze zien Klopjacht als een opportuniteit om hun band te versterken, want ondanks dat ze op dezelfde school hebben gezeten en dezelfde vriendenkring hebben is Gillian de broer waarmee Kevin het minst contact heeft. En net daarom doen ze mee. Kevin is extravert, easygoing en impulsief, hij is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Gillian is eerder introvert en gaat graag doordacht te werk. De jonge vaders laten het thuisfront voor even achter, benieuwd wat dit gaat geven.

Anja uit Hulshout (53), bediende & Lothar uit Hulshout (25), defensie luchtmacht
Moeder & zoon

Story image

Moeder en zoon, beide een sappig Kempisch accent, maar een totaal verschillend karakter. Lothar leeft van dag tot dag waar Anja graag kiest voor planning en structuur. Laat dit nu net een uitdaging zijn tijdens Klopjacht. Lothar doet mee voor het avontuur en om te laten zien dat ook militairen het extractiepunt kunnen bereiken. Anja doet mee voor de unieke ervaring met haar zoon. Ze wil hem absoluut niet teleurstellen en gaat er alles aan doen om het einde te halen.

Imke (37) uit Harelbeke, pedagogisch begeleider & Saar (37) uit Deerlijk, pedagogisch begeleider
​Zussen

Story image

Imke & Saar zijn een identieke tweeling, hun levens lopen behoorlijk parallel. Ze hebben samen gestudeerd, doen hetzelfde werk, hebben evenveel kinderen en zijn beide enorm sociaal. Twee flapuiten die geen blad voor de mond nemen. Saar is de denker van de twee en heeft een duidelijk plan voor ogen, waar Imke zich meer gaat laten meeslepen door het moment. De twee kennen elkaar door en door en zouden met niemand anders Klopjacht willen aangaan.

​Marie (34), onderneemster & Nicolas (43), zelfstandige tuinaannemer – Merksem
Koppel

Story image

Marie & Nicolas zijn en goed team én elkaars beste vrienden. Twee workaholics die gaan voor hun carriére. Marie is eigenares van twee kledingzaken en Nicolas runt samen met zijn broer een eigen bedrijf. Ze zien Klopjacht als de uitdaging om eens uit het dagelijkse leven te stappen en iets spannends te beleven. Beide hebben een grote winnaarsmentaliteit en gaan er dus volledig voor gaan.

Ilias (22) uit Antwerpen, vliegtuigtechnieker & Demi (23) uit Aartselaar, marktkramer
Schoonbroer & schoonzus

Story image

Ilias en Demi kennen elkaar al iets meer dan 5 jaar. Ilias heeft een relatie met de zus van Demi en vaak gaan ze met zen drietjes op stap, hierdoor kennen ze elkaar ondertussen heel goed. Ilias is ontzettend actief op sociale media, dus even van de radar verdwijnen en daar helemaal niet mee bezig zijnnis zeker een uitdaging voor hem. Demi is eerder verlegen en zal moeten leren haar grenzen te verleggen. Het duo wil laten zien dat ze zelfs in het heetst van de strijd goed kunnen samenwerken en op elkaar kunnen rekenen.

Mike (52) uit Alsemberg, sales manager & Stef (50) uit Beersel, IT sales consultant
​Vrienden

Story image

De twee joviale vrienden leerden elkaar 20 jaar geleden kennen via hun kinderen. Hun band draait rond vriendschap, plezier, lekker eten, lekker drinken. Deze twee levensgenieters twijfelde geen seconde over hun deelname. Samen iets beleven, daar kijken ze naar uit. Ze willen onderweg vooral genieten, maar tegelijkertijd de speurders te slim af zijn en gewoonweg winnen.

Nisrine (26) uit Lokeren, laborante & Zahna (25) uit Gent, Studente Communicatiewetenschappen
​Vriendinnen

Story image

Nisrine en Zahna leerden elkaar kennen op de universiteit van Gent. Beide spontaan en enthousiast, maar ook heel erg verschillend. Zahna is een impulsief iemand die snel tot actie overgaat. Nisrine is eerder rationeel en berekend. Deze dames zijn zeer gedreven en compititief om zo ver mogelijk uit de handen te blijven van de speurders. Een mooi evenwicht om deel te nemen aan Klopjacht.

Mario (46) uit Houtvenne, Bakker

Story image

Mario is een ambiancemaker, bij zijn vrienden staat hij bekend als de cowboy. Hij geniet van het bourgondisch leven en is gepassioneerd bbq’er. Zijn voornaamste hobby is zijn Harley Davidson. Naast zijn bakkerij is Mario is lid van de Rotary en een Harleyclub wat zorgt voor een uitgebreid netwerk dat hem volledig zal steunen tijdens het vluchten.

Vanaf zondag 28 augustus om 19u55 op Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde