Van diepe rouw tot gigantische extase: zo ging Sporting Hasselt naar eerste amateur

Van diepe rouw tot gigantische extase: zo ging Sporting Hasselt naar eerste amateur

Laatste aflevering van De Spor vanaf maandag 10 juni om 21u15 op GoPlay en Play4

De laatste weken van hun eerste seizoen bij Sporting Hasselt zijn intens voor voorzitters Rik en Sam. Sportieve hoogtepunten en dieptepunten wisselen elkaar in sneltempo af. Het kampioenschap ligt voor het grijpen, maar na het pijnlijke verlies op Rupel Boom lijkt hun promotiedroom plots wel heel ver weg. En alsof dat nog niet genoeg is, brengen een kapotte deur en 2 rode kaarten de ploeg in een lastig parket. Ze hebben nog 1 kans om over te gaan naar eerste amateur, maar dan moeten ze winnen van Ninove. 1 match, alles of niks. Erop of eronder. En wie anders dan Kiki brengt De Spor in vervoering met dé goal van het seizoen.

Afscheid van Kiki

Het seizoen eindigt niet alleen op het veld, maar ook achter de schermen met grote veranderingen. Stadionomroeper Johny geeft de fakkel door en Kiki, de poulain van Rik, ​ keert terug naar zijn club Patro Eisden. Arlette blijft als de waakvlam van de club gelukkig wel een constante bron van steun en dat kan Sporting Hasselt nu zeker gebruiken …

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde